Heeft u een vraag? Bel 088-501-2345
  • Tekstgrootte: A A A

Waar koop ik een Rollator?

Sunrise Medical werkt nauw samen met een aantal geselecteerde 100% Gemino dealers.  Om een 100% dealer te worden, moeten ze voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn opgesteld om zo onze kwaliteitsservice te waarborgen.

Elke 100% Gemino dealer heeft uitstekende productkennis over de Gemino rollators. U krijgt professioneel advies op maat, waar gekeken wordt naar uw wensen en belangen. Tevens kunt u alle Gemino’s uitproberen en vergelijken.  De 100% Gemino dealer heeft namelijk het hele programma in de showroom staan. Ook na aankoop van uw rollator krijgt u een uitstekende service van uw 100% Gemino dealer. U herkent de 100% Gemino dealer door de sticker op het raam.

Is uw rollator toe aan reparatie, maar heeft u uw rollator nog nodig? Geen zorgen! De 100% Gemino dealer heeft een uitleenmodel staan die u gebruikt, totdat u uw eigen rollator weer ontvangt. Zo blijft u toch mobiel! Dat is de soort service die u van ons kunt verwachten!

Daarnaast ontvangen de 100% Gemino dealers de primeur op nieuwe items. Ze hebben dan een periode alleenrecht op onze nieuwe innovatieve producten. Bent u op zoek naar een uitbreiding van de Gemino lijn? U zult het zeker vinden bij een van onze 100% Gemino dealers!

Sunrise Medical heeft een groot aantal verkooppunten door het hele land. Deze winkels kenmerken zich door:

  • Goede bereikbaarheid.
  • Deskundige 1-op-1 hulp ter plaatse.
  • Alle modellen van het topmerk Gemino in de winkel.
  • Oog voor uw leefsituatie en beperking.
  • Helder en gericht advies bij aanschaf rollator.
  • Vaste prijzen en goede garantievoorwaarden.

Bezoek een van onze verkooppunten van rollators

De vraag ‘waar mijn rollator kopen?’ is voor de inwoner iedere stad snel te beantwoorden. U werpt een blik op de overzichtelijke kaart op onze website. U merkt dat er altijd een of meerdere winkels in uw buurt zijn die de titel 100% Gemino dealer mogen voeren. Uiteraard is onze website 24/7 bereikbaar. Toch verwijzen wij u liever naar een van de dealers uw eigen stad bij de vraag waar u uw rollator moet kopen. We kunnen niet genoeg benadrukken dat het uitkiezen van een rollator zorgvuldig moet gebeuren. Online kunnen wij nooit de speciale aandacht bieden die we van onze dealers wel eisen.

Hieronder vindt u een overzicht van onze rollator verkooppunten. Klik op de links voor meer informatie over de verkooppunten bij u in de buurt. Of bekijk de overzichtelijke kaart en vind het verkooppunt dat voor u het makkelijkste is.