Rollator kopen Oostburg

Wilt u een rollator kopen in Oostburg? U bent van harte welkom bij onze Gemino rollator verkooppunten in Oostburg en omgeving. Bij deze door Sunrise Medical geselecteerde dealers kunt u verschillende Gemino rollators bekijken en proberen, en natuurlijk kunt u hier ook terecht voor deskundig advies.

Een rollator kopen in Oostburg hoeft niet veel moeite te kosten, omdat er in de stad zelf een rollator verkooppunt gevestigd is. De rollatorwinkel is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Woont u in de omgeving van Oostburg? Dan kunt u ook terecht bij een van de verkooppunten in de buurt van Oostburg. Onder de landkaart leest u meer over de 100% Gemino dealers in Oostburg en omgeving.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Rollators in Oostburg

U woont in Oostburg en vraagt zich misschien af of u een rollator wel iets is voor u. Als u meer moeite krijgt met lopen en toch wilt blijven genieten van uw mooie stad, kan een rollator een uitkomst zijn. Een rollator ondersteunt u tijdens het wandelen en biedt de mogelijkheid om tussentijds uit te rusten. Dankzij uw toegenomen mobiliteit kunt u vaker genieten van een wandelingetje door Oostburgmet de kleinkinderen, en kunt u vaker de stad in om te winkelen. Een Gemino rollator is uiterst stabiel en veilig, en daarom de beste keus als u overweegt een rollator te kopen. Bezoek een van onze verkooppunten en ontdek zelf de voordelen van een rollator.

Gemino rollator verkooppunt Oostburg

Multihoek zorgshop aan deBrouwerijstraat 16 beschikt over een ruime showroom en is goed bereikbaar voor mensen met een beperking. Er is veel parkeergelegenheid in de buurt, en ook met het openbaar vervoer is dit rollator verkooppunt goed te bereiken.

  • U kunt bij deze winkel in Oostburg terecht voor:
  • Een Gemino Rollator
  • Advies over rollators en overige hulpmiddelen
  • Advies over wet- en regelgeving rondom dergelijke hulpmiddelen

U bent van harte welkom om de rollators die u op de website van Sunrise Medcal aantreft te komen bekijken. Het personeel geeft u graag deskundig advies.

 

100% Gemino, 100% garantie

Waar u ook overgaat tot het kopen van een rollator, u komt bij de bovenstaande rollatorwinkel in Oostburg en omstreken altijd terecht bij een 100% Gemino dealer. Dit zijn rollatorwinkels die voldoen aan een aantal voorwaarden die onze kwaliteitsservice verzekeren. Een aantal van deze voorwaarden zijn:

  • Uitstekende productkennis
  • Advies op maat over het kopen van een rollator
  • U kunt rollators uitproberen en vergelijken
  • Een uitleenmodel wanneer uw eigen rollator toe is aan reparatie
  • Altijd toegang tot de nieuwste modellen

U herkent de 100% Gemino dealer aan de sticker op het raam.