Rollator kopen in Zoetermeer

Wilt u een rollator kopen in Zoetermeer? Er is altijd wel een 100% Gemino dealer verkooppunt in de buurt. Hier kunt u de kwaliteit van een Gemino rollator zelf ervaren. Ontdek het nu!

Welke rollator verkooppunten zijn er in Zoetermeer?

In Zoetermeer zijn er twee vestigingen waar u terecht kunt voor het kopen van een Gemino rollator. De eerste is de thuiszorgwinkel Vegro op Het Ronde 2. De tweede locatie waar u een Gemino rollator kunt aanschaffen, is de aanbieder van welzijns- en zorgproducten Medipoint aan de Eerste Stationsstraat 3A. Beide locaties zijn goed bereikbaar, ook wanneer u minder goed ter been bent. Maak een afspraak bij een van deze twee locaties voor het kopen van uw Gemino rollator in Zoetermeer.

Waarom kiezen voor een Gemino dealer?

100% Gemino dealers selecteert Sunrise Medical zelf, waardoor u gegarandeerd bent van professionele ondersteuning. U kunt bij de dealer terecht met al uw vragen en voor een passend advies. Ook kunt u de Gemino producten in het echt bekijken of testen. Zo weet u zeker dat u het model aanschaft waarmee u weer zelfstandig op pad kunt.

Wilt u graag vooraf de producten bekijken? Hier vindt u onze catalogus. Of maak een rollator test voor een eerste advies!

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.