Rollator kopen Rotterdam 

Wilt u een rollator kopen in Rotterdam? Sunrise Medical heeft altijd een rollator verkooppunt bij u in de buurt. De streng geselecteerde Gemino dealers in Rotterdam en omgeving helpen u graag met persoonlijk en deskundig advies. Bij de rollatorwinkels in Rotterdam kunt u onze rollators ook bekijken en uitproberen.

Een rollator kopen in Rotterdam vereist weinig moeite en reistijd, omdat er in de stad twee verkooppunten gevestigd zijn. Deze Gemino verkooppunten zijn uitstekend te bereiken, ook voor mensen met een beperking. Ook in de directe omgeving van Rotterdam vindt u meerdere winkels waar u een rollator kunt kopen. Onder de kaart leest u meer over de Gemino verkooppunten in Rotterdam en omgeving.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Rollators in Rotterdam

U vraagt zich wellicht af of een rollator wel iets voor u is. Als u slechter ter been wordt en toch wilt blijven genieten van de mooie stad Rotterdam, kan een rollator een geweldig hulpmiddel zijn. Een rollator ondersteunt u tijdens het lopen en biedt de mogelijkheid om tussentijds uit te rusten. Dankzij uw toegenomen mobiliteit kunt u dan weer vaker genieten van een wandelingetje door Rotterdam met de kleinkinderen, en kunt u vaker de stad in om te winkelen. Een Gemino rollator is uiterst stabiel en veilig, en daarom de beste keus als u overweegt een rollator te kopen. Bezoek een van onze verkooppunten in Rotterdam en ontdek zelf de voordelen van een rollator.

Gemino rollator verkooppunten Rotterdam

De Vegro Laurens Thuiszorgwinkel Rotterdam Groenendaal ligt vlak bij de oevers van de Nieuwe Maas in Rotterdam-Noord. De winkel heeft een ruime showroom en is uitstekend bereikbaar met de auto en de bus stopt op één minuut lopen. Uiteraard is de winkel ook goed toegankelijk voor mensen met een beperking. Het deskundige personeel geeft u graag persoonlijk advies over het aanschaffen van een Gemino rollator. U kunt de rollators die u bij ons op de site ziet bekijken en uitproberen.

Jens Beenhakker aan de Schuttevaerweg is zeer goed bereikbaar per auto en OV. Het personeel van deze winkel levert persoonlijke service en vertelt u graag meer over de verschillende Gemino rollators, die u hier uiteraard ook kunt bekijken en testen. De winkel beschikt tevens over een moderne werkplaats.

Bij deze 100% Gemino dealers in Rotterdam kunt u terecht voor:

  • Een Gemino Rollator
  • Advies over rollators en overige hulpmiddelen
  • Advies over wet- en regelgeving rondom dergelijke hulpmiddelen

Voor meer informatie over de Gemino verkooppunten in Groningen kunt u kijken op de websites:
Vegro
JenS
Wilt u telefonisch advies over een rollator kopen in Rotterdam? Dan kunt u bellen met 0800 - 2 88 77 66 (Vegro) of 010-4580088 (JenS)

100% Gemino, 100% garantie

Waar u ook overgaat tot het kopen van een rollator, u komt bij de bovenstaande verkooppunten in Rotterdam en omstreken terecht bij een 100% Gemino dealer. Dit zijn verkooppunten die voldoen aan een aantal voorwaarden die onze kwaliteitsservice verzekeren.

Een aantal van deze voorwaarden zijn:

  • Uitstekende productkennis
  • Advies op maat over het kopen van een rollator
  • U kunt rollators uitproberen en vergelijken
  • Een uitleenmodel wanneer uw eigen rollator toe is aan reparatie
  • Altijd toegang tot de nieuwste modellen

U herkent de 100% Gemino dealer aan de sticker op het raam.