Rollator kopen Zwolle

U wilt een rollator kopen in Zwolle? Ga eerst langs bij een van de verkooppunten van Sunrise Medical. U treft er alle modellen van het A-merk Gemino aan. Bij rollators is het de kunst om het juiste model uit te kiezen. Daarom is het zo fijn om zelf alle loopmiddelen uit te proberen en op hun design te beoordelen. Dit gaat onder begeleiding van een deskundige medewerker waarvan er altijd een ter plaatse is.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Twee verkooppunten van Sunrise Medical in Zwolle

In Zwolle een rollator kopen kan zonder veel moeite. We oordeelden dat de stad groot genoeg was om twee winkels het certificaat ‘100% Gemino dealer’ te verlenen. Daarnaast is er een winkel net buiten de stad die het dealerschap heeft verworven. U kunt terecht bij:

  • Welzorg Zwolle aan de Willemsvaart 16.
  • ICare Medipoint aan de Diezenkade 15B.
  • RSR Revalidatieservice Nieuwleusen aan de Rollecate 49.

Het zorgvuldig uitkiezen van een rollator in Zwolle

Bij onze fysieke verkooppunten kunt u terecht voor persoonlijk advies over de aanschaf van een rollator. Op locatie kunnen wij de persoonlijke aandacht geven die naar onze mening zo belangrijk is. Aan een rollator die niet precies naar uw maat is, heeft u niet zo veel. Het rijcomfort van ‘zomaar een loopsteun’ laat al snel te wensen over. Op den duur kan het zelfs leiden tot lichamelijke klachten. Het keuzeproces hoeft niet lang te duren, maar het dient wel zorgvuldig te zijn. Met een bezoekje aan een van onze winkels, komt u gegarandeerd met een rollator op maat thuis.

Nog even de voordelen op een rijtje

Wanneer u een rollator wilt kopen in Zwolle, is een bezoekje aan een van onze winkels dus aan te raden. U herkent een dealer van Gemino-producten aan de sticker op de deur. Wat mag u verwachten als u over de drempel stapt?

    Deskundige hulp met aandacht voor uw leefsituatie en beperking.Alle beschikbare modellen zijn in de winkel te bekijken en uit te proberen.Een vaste prijs die landelijk door Sunrise Medical wordt vastgesteld.

Heeft u nog vragen over het kopen van een rollator in Zwolle? Neem gerust contact op met ons expertisecentrum in Helmond. Het telefoonnummer is 0492-593-888. Wij staan u met enthousiasme te woord.