Rollator kopen in Tilburg

U wilt een rollator kopen in Tilburg? Dan kunt u op twee plaatsen terecht voor een 100% toprollator van Gemino. Het betreft allebei verkooppunten van Sunrise Medical. Hierdoor weet u al bij voorbaat dat u goed zit. De winkels die bij dit bedrijf zijn aangesloten kenmerken zich door een goede service en een deskundige begeleiding van haar cliënten. Alle modellen staan gewoon los in de winkel. U mag ze bekijken, aanraken, er de straat mee op, testen et cetera. En het voordeel is dat er altijd een deskundige medewerker meekijkt en u van advies voorziet.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Het aanschaffen van een rollator in Tilburg

De redenen waarom mensen kiezen voor een rollator lopen uiteen. Het kan om een tijdelijke blessure gaan, een permanente beperking of het moeilijker ter been raken door ouderdom. In al die gevallen is het van belang dat u een rollator op maat koopt. Het model en de maat moeten aansluiten bij uw lengte én bij uw beperking! Daar komt het grote voordeel van het bezoeken van een Sunrise Medical verkooppunt om de hoek kijken. Ter plaatse wordt bekeken – door goed opgeleide experts – welke uw ideale rollator is. Hierbij let u vooral op de volgende punten:

  • Is de maat van de rollator goed, waardoor u rug- gewrichtsklachten voorkomt en uzelf comfortabel voortbeweegt.
  • Past het Gemino model van uw keuze bij de aard van uw beperking? Immers: zoveel mensen, zoveel beperkingen. Hier komt de deskundigheid van onze medewerkers goed van pas.
  • Is het design naar uw smaak? Want ja, het oog wil ook wat!

Twee verkooppunten van Sunrise Medical in Tilburg

Tilburg is een dermate grote stad dat een aantal van twee verkooppunten ons gewenst leek. De vestigingen waar u een Gemino rollator kunt kopen in Tilburg zijn allebei makkelijk bereikbaar. Een rollator kopen in Tilburg doet u bij:

  • Medipoint Thebe aan de Hilvarenbeekseweg 60-14. Vlakbij het Elizabeth-ziekenhuis en behandelcentrum Damast (De Wever) waar veel van onze cliënten revalideren.
  • Medipoint Thebe aan de Lage Witsiebaan 2A. Deze winkel is nel te bereiken via de Ringbaan West.

Onze ruime aanbod Gemino rollators online

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om een van onze twee winkels in Tilburg te bezoeken, kunt u online terecht. Op onze website neemt u kennis van alle beschikbare modellen van dit moment. Een bezoekje kan tevens dienen als voorbereiding op een winkelbezoek. U gaat een rollator kopen in Tilburg en maakt vooraf een eerste schifting. Nog vragen? Bel ons gerust. Ons belteam zit voor u klaar. Het telefoonnummer van onze hoofdvestiging is 0492-593-888.