Rollator kopen in St.Nicolaasga

Afbeelding van het logo van scootmobiel Friesland

Wilt u een rollator kopen in St. Nicolaasga?
U kon altijd al voor een scootmobiel terecht bij Scootmobiel Friesland maar sinds kort nu ook voor het gehele assortiment Gemino rollators.
Ons verkooppunt zit aan de Bovenkruier 2 en is eenvoudig te bereiken.

 

 

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Of u nu voor de eerste keer een rollator koopt of toe bent aan vervanging van uw huidige rollator, bij Scootmobiel Friesland in Sint Nicolaasga kunt u terecht voor het gehele Gemino assortiment inclusief persoonlijk en eerlijk advies en goede service.

Rollator aanschaffen bij een 100% Gemino winkel

Wat houdt het deskundige advies in dat u bij een Sunrise Medical verkooppunt mag verwachten? Allereerst natuurlijk een goede service en een vriendelijk ontvangst. Dit zijn de eerste punten waar we naar kijken wanneer een winkel in aanmerking wil komen als 100 % dealer. Verder mag u verwachten:

  • Alle Gemino modellen zijn aanwezig in de winkel. U mag ze uitproberen, er een stukje de straat mee op, het design bewonderen en testen welke maat het beste bij u past. Dit alles terwijl de deskundige medewerker met u meeloopt.
  • Uw verhaal is heel belangrijk voor ons. Wat is uw leefsituatie? Hoe lang heeft u uw beperking al? Zijn er medische gronden voor het gebruik van een rollator? Hoe gaat u de rollator gebruiken?
  • Er is ook sprake van een korte training. Zeker wanneer het de eerste keer is dat u een rollator komt kopen in Sint Nicolaasga, is dat een groot voordeel. Een aantal trucjes bij het nemen van obstakels pikt u mooi mee. Ook de grilligheid van de zwenkwielen leert u beheersen.
  • Door speciaal oog te hebben voor de aard van uw beperking kan de deskundige een gericht advies uitbrengen. Hierbij is zeker ook belangrijk dat uw lengte wordt opgenomen. In elke winkel met de Sunrise Medical sticker op de deur is meetapparatuur hiervoor aanwezig.

Hebt u nog vragen over Sunrise Medical?

Rollator kopen in St. Nicolaasga, maar nog vragen?  Bekijk hier ons 100% Gemino assortiment! Ookkunt u dagelijks bij ons telefoonteam terecht. Het nummer is 0492-593-888. U wordt te allen tijde vriendelijk en deskundig te woord gestaan! Een rollator kopen in St. Nicolaasga doet u bij Sunrise Medical.