Rollator kopen Sittard

Bent u op zoek naar een rollator en u wilt  een rollator kopen in Sittard?  In Sittard kunt u terecht bij mobiliteitswereld. Of u nu voor de eerste keer een rollator wilt kopen of uw huidige verangen, zij hebben een ruime keuze voor u. Daarnaast verkopen zij ook andere hulpmiddelen waaronder scootmobielen.

Het Sunrise Medical verkooppunt in Sittard is eenvoudig te bereiken en parkeren doet u gratis. Een showroom van 700 m2, dus keuze genoeg.  En bent u niet in staat naar een verkooppunt te komen? Dan kunt u ook het producten kopen via de webwinkel. Neem zeker eens een kijkje bij deze 100% Gemino dealer.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Rollator aanschaffen bij een 100% Gemino winkel

Wat houdt het deskundige advies in dat u bij een Sunrise Medical verkooppunt mag verwachten? Allereerst natuurlijk een goede service en een vriendelijk ontvangst. Dit zijn de eerste punten waar we naar kijken wanneer een winkel in aanmerking wil komen als 100 % dealer. Verder mag u verwachten:

  • Alle Gemino modellen zijn aanwezig in de winkel. U mag ze uitproberen, er een stukje de straat mee op, het design bewonderen en testen welke maat het beste bij u past. Dit alles terwijl de deskundige medewerker met u meeloopt.
  • Uw verhaal is heel belangrijk voor ons. Wat is uw leefsituatie? Hoe lang heeft u uw beperking al? Zijn er medische gronden voor het gebruik van een rollator? Hoe gaat u de rollator gebruiken?
  • Er is ook sprake van een korte training. Zeker wanneer het de eerste keer is dat u een rollator komt kopen in Gorredijk, is dat een groot voordeel. Een aantal trucjes bij het nemen van obstakels pikt u mooi mee. Ook de grilligheid van de zwenkwielen leert u beheersen.
  • Door speciaal oog te hebben voor de aard van uw beperking kan de deskundige een gericht advies uitbrengen. Hierbij is zeker ook belangrijk dat uw lengte wordt opgenomen. In elke winkel met de Sunrise Medical sticker op de deur is meetapparatuur hiervoor aanwezig.

Hebt u nog vragen over Sunrise Medical?

Rollator kopen in Sittard, maar nog vragen? Dan kunt u dagelijks bij ons telefoonteam terecht. Het nummer is 0492-593-888. U wordt te allen tijde vriendelijk en deskundig te woord gestaan! Een rollator kopen in Sittard doet u bij Sunrise Medical.