Rollator kopen in Nieuwegein

Een rollator kopen in Nieuwegein doet u bij Medipoint Vitras aan de Ratelaar 35. Dit is een van de verkooppunten van Sunrise Medical. U krijgt er de kans alle modellen van het veelgeprezen merk Gemino te bekijken en uit te testen. Een aanwezige specialist in medische hulpmiddelen helpt u bij het maken van uw keuze. Onder het genot van een kopje koffie bespreekt u met hem uw situatie. Tezamen met zijn andere bevindingen brengt hij advies uit.

Sunrise Medical heeft door het hele land winkels geselecteerd waar u de 100% Gemino producten kunt aanschaffen. Deze winkels voldoen aan een aantal strenge voorwaarden.

  • Iedere gecertificeerde dealer heeft alle middelen in zijn winkel.
  • Er is altijd deskundige hulp aanwezig.
  • De winkel moet eenvoudig bereikbaar zijn voor iedereen.
Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Een rollator aanschaffen en training krijgen

Bij het kopen van een rollator in Nieuwegein hoort standaard een korte training hoe om te gaan met het loopmiddel. U leert om te gaan met grilligheid van de zwenkwielen, krijgt tips over het nemen van obstakels en hindernissen en u leert meer over de praktische kanten van het kiezen voor een rollator. Denk bijvoorbeeld aan de handige opbergmand. Hoe gebruikt u deze het beste? En dan de zitting die dient om rustmomenten in te kunnen passen. Zeker bij het afleggen van wat langere afstanden is dit een uitkomst! De training staat in de meeste gevallen onder leiding van dezelfde deskundige medewerker die u heeft geadviseerd.

Ruim aanbod Gemino producten online

Wilt u eerst kijken welke rollators Gemino momenteel aanbiedt? Neem dan gerust een kijkje op de website onder het kopje Rollators. Wij weten zeker dat er een model bijzit dat u eens nader wil bekijken in de winkel. En zo zijn we weer terug bij het onderwerp van dit artikel: rollator kopen in Nieuwegein! Heeft u overigens nog vragen over onze diensten en onze producten, dan kunt u altijd bellen naar ons expertise centrum. Dagelijks kunt u bellen met ons enthousiaste telefoonteam die er alles aan dien om uw vraag te beantwoorden. Het nummer van ons contactpunt is 0492-593-888.

Sunrise Medical Utrecht, Zeist, Houten en Amersfoort

Naast Nieuwegein hebben wij meer verkooppunten van Gemino rollators bij u in de buurt. Een rollator kopen in Nieuwegein is dus niet uw enige optie. Zien wij u terug in een van onze winkels? Schroomt u zich niet om ons na afloop te melden wat uw bevindingen waren. Wij gebruiken uw aanmerkingen om onze dienstverlening te verbeteren of op peil te houden.