Rollator kopen Leeuwarden

Rollator kopen in Leeuwarden? Dan kunt u terecht bij Vegro Thuiszorgwinkel in Leeuwarden.

Deze winkel is geselecteerd als verkooppunt van Sunrise Medical. U treft er alle modellen van het topmerk Gemino aan en ontvangt 1-op-1 hulp bij uw keuze. Het is immers van groot belang dat u met de juiste loopondersteuning thuiskomt. Er is daarom altijd een specialist in medische hulpmiddelen aanwezig. Door goed naar uw verhaal te luisteren en de aard van uw beperking in te schatten, wijst hij u de weg. U heeft zelf uiteraard het laatste woord. Het is en blijft uw aankoop.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Persoonlijke hulp bij aankoop rollator in Leeuwarden

Sunrise Medical kiest voor al haar winkels voor een persoonlijke benadering. Wat houdt deze persoonlijke benadering precies in? Heel kort gezegd past de specialist zijn expertise toe. Hij doet dit door een aantal factoren on de loep te nemen:

    • De lengte van de cliënt.
    • De leefsituatie van de cliënt.
    • De aard van de beperking van de cliënt.

Rekening houden met uw beperking

Mensen kopen rollators om verschillende redenen. De aard van de beperking is bij iedereen anders. Daarom is het goed dat Gemino zoveel variatie in haar aanbod heeft. Daar komt natuurlijk bij dat er door lengteverschil tussen mensen ook diverse maten beschikbaar moeten zijn. Bij de aanschaf van de rollator zult u scherp moeten zijn. Een minder passend model heeft op de lange duur pijnlijke gewrichten en rugpijn tot gevolg. Kies de juiste rollator voor uw situatie en u kunt jaren vooruit! Een rollator kopen in Leeuwarden – bij Vegro Thuiszorgwinkel – is hierbij een goede eerste stap.

Andere 100% Gemino dealers in Friesland

Om een rollator te kopen in Friesland hoeft u niet per se naar Leeuwarden. Sunrise Medical heeft ook verkooppunten in Nicolaasga en Drachten. Voor de kwaliteit en het niveau van de serviceverlening maakt het geen verschil voor welke winkel u kiest. Als er een 100% Gemino sticker op de deur zit, bent u aan het goede adres. Heeft u verder nog vragen over onze diensten? Ons contactcentrum is dagelijks geopend en onze medewerkers staan u met enthousiasme te woord. Bel gerust naar 0492-593-888. Of bekijk ons ruime aanbod Gemino rollators online.