Rollator kopen Hoorn

U wilt een rollator kopen in Hoorn. U hebt er genoeg van om afhankelijk te zijn van buren en familie. U wilt zelf boodschappen blijven doen. U wilt mee kunnen blijven doen. U wilt niet achter de geraniums belanden. Waar kunt u het beste terecht voor de ideale rollator?

Voor inwoners van Hoorn kan het kopen van een rollator in Purmerend. Daar zit de dichtstbijzijnde dealer van Sunrise Medical. Alle modellen van het topmerk Gemino zijn in de winkel uit te proberen en van dichtbij te bewonderen. En de professionele begeleiding bij het kiezen van uw ideale rollator is bij de service inbegrepen. Dat is de voorwaarde die wij van Sunrise Medical aan al onze gecertificeerde dealers stellen!

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Rollator aanschaffen Hoorn: een goede investering

Medipoint Evean aan het Waterlandplein 5 is een prettige winkel. De medewerkers hebben oor voor uw verhaal en oog voor uw beperking. Hun expertise leidt u langs de verschillende kleuren, maten en types Gemino Rollators. Maar of u nu voor aantrekkelijk geprijsd model kiest of voor de luxe uitvoering, kwaliteit is gewaarborgd. Een Gemino rollator kopen voor Hoorn en omgeving is altijd een goede investering. Zodra u bij een 100% Gemino verkooppunt over de drempel stapt, ondervindt de voordelen van uw keuze voor Sunrise Medical.

Snelle verbinding Hoorn - Purmerend

Er zijn verschillende mogelijkheden om vanuit Hoorn naar Purmerend te reizen.

  • Met de auto neemt u de A7 richting Amsterdam. Afrit 5 leidt via de N235 in 9 minuten naar het Waterlandplein. De totale reistijd bedraagt 25 minuten.
  • Kiest u voor de trein vanaf Hoorn C.S. dan stapt u uit op station Purmerend. Vanaf daar is het nog 7 minuten – of een korte taxirit – naar het Waterlandplein.
  • Met de bus zijn er ook verschillende mogelijkheden. U kunt de snelbus naar Amsterdam nemen of kiezen voor een regionale buslijn. De meeste buslijnen lopen langs de halte Waterlandplein.

Wij zien u graag in onze winkel! Heeft u nog vragen over een rollator kopen Hoorn, Purmerend of Alkmaar? Ons belteam zit dagelijks klaar om u te woord te staan. Het nummer is 0492-593-888.