Rollator kopen Hoogwoud of Amsterdam

Wilt u een rollator kopen in Hoogwoud of misschien in Amsterdam? Of u nu een rollator voor de eerste keer wilt kopen of uw huidige rollator wilt vervangen, in Hoogwoud en in Amsterdam kunt u terecht  bij De Graaf Mobiliteit & Welzijn voor een Gemino rollator maar ook voor andere hulpmiddelen.  Deze 100% Gemino dealer is dé specialist in mobiliteit en welzijn en biedt u de ultieme hulp die u nodig heeft bij de aanschaf van een  hulpmiddel.

De Sunrise Medical verkooppunten in Hoogwoud en Amsterdam zijn eenvoudig te bereiken. En bent u niet in staat naar een verkooppunt te komen? Geen punt want zij hebben ook service aan huis zodat u de producten kunt uitproberen in uw eigen woonkamer.  Neem zeker eens een kijkje bij deze 100% Gemino dealer.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Rollator aanschaffen bij een 100% Gemino winkel

Wat houdt het deskundige advies in dat u bij een Sunrise Medical verkooppunt mag verwachten? Allereerst natuurlijk een goede service en een vriendelijk ontvangst. Dit zijn de eerste punten waar we naar kijken wanneer een winkel in aanmerking wil komen als 100 % dealer. Verder mag u verwachten:

  • Alle Gemino modellen zijn aanwezig in de winkel. U mag ze uitproberen, er een stukje de straat mee op, het design bewonderen en testen welke maat het beste bij u past. Dit alles terwijl de deskundige medewerker met u meeloopt.
  • Uw verhaal is heel belangrijk voor ons. Wat is uw leefsituatie? Hoe lang heeft u uw beperking al? Zijn er medische gronden voor het gebruik van een rollator? Hoe gaat u de rollator gebruiken?
  • Er is ook sprake van een korte training. Zeker wanneer het de eerste keer is dat u een rollator komt kopen in Gorredijk, is dat een groot voordeel. Een aantal trucjes bij het nemen van obstakels pikt u mooi mee. Ook de grilligheid van de zwenkwielen leert u beheersen.
  • Door speciaal oog te hebben voor de aard van uw beperking kan de deskundige een gericht advies uitbrengen. Hierbij is zeker ook belangrijk dat uw lengte wordt opgenomen. In elke winkel met de Sunrise Medical sticker op de deur is meetapparatuur hiervoor aanwezig.

Hebt u nog vragen over Sunrise Medical?

Rollator kopen in Hoogwoud of Amsterdam, maar nog vragen? Dan kunt u dagelijks bij ons telefoonteam terecht. Het nummer is 0492-593-888. U wordt te allen tijde vriendelijk en deskundig te woord gestaan! Een rollator kopen in Hoogwoud of Amsterdam doet u bij Sunrise Medical.