Rollator kopen Hengelo

Een rollator kopen in Hengelo? U kunt meteen terecht bij Carintreggeland aan de Geerdinkstraat 137-15. Als 100% Gemino dealer heeft het alle modellen van dit topmerk op voorraad. U kunt ze uitproberen en van dichtbij bekijken. Het grootste voordeel is echter de aanwezigheid van een specialist in medische hulpmiddelen. Zelf heeft u misschien niet zo veel verstand van rollators. Voor deze specialist is het zijn dagelijks werk. Welke rollator past het beste bij u? Bij het intakegesprek worden de volgende vragen gesteld:

  • Welke maat rollator heeft u nodig?
  • Wat is uw levensstijl en uw persoonlijke situatie?
  • Heeft u speciale wensen of behoeften?
Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Het fijnmazige dealernetwerk van Sunrise Medical

Sunrise Medical is trots op haar dealers. We stellen voorwaarden aan winkels die de Gemino rollator mogen verkopen. Hierdoor zijn alle winkels die bij ons aangesloten ter zake kundig, servicegericht en bieden zij alle modellen aan die u ook in de webshop aantreft. Naast Hengelo kunt u een rollator kopen in Enschede en Almelo (2 winkels). U herkent de 100% Gemino dealer aan de sticker op de deur. Loopt u er maar eens naar binnen. Wij horen graag wat uw bevindingen zijn. Onze klanten zijn onze ogen en oren.

Eenvoudig een rollator aanschaffen in Hengelo

U hebt er genoeg van afhankelijk te zijn van anderen. Bij het boodschappen doen, als u op visite wil, bij langere afstanden. Met een rollator staat u weer een stuk steviger in uw schoenen. Door de ruime opbergmand is boodschappen een fluitje van een cent. En tijdens langere afstanden maakt u van tijd tot tijd gebruik van de zitting. Een rollator kopen in Hengelo betekent dat u met een loophulp naar huis gaat die u op het lijf geschreven is. Hiermee gaat u altijd comfortabel en veilig over straat.

Online aanbod van Gemino rollators

Alle modellen die u bij onze verkooppunten aantreft vindt u ook terug in onze webwinkel. Van de aantrekkelijk geprijsde Gemino 20 tot de luxe uitgevoerde Gemino 30 Walker. Een rollator kopen in Hengelo kan immers ook gewoon vanachter uw pc. Heeft u nog vragen die in dit artikel niet behandeld worden? Neem gerust contact op met ons telefoonteam dat in Helmond voor u klaar zit. Het nummer is 0492 593888.