Rollator kopen Heerlen

Rollator kopen in Heerlen? Door ons fijnmazige dealernetwerk zit er altijd wel een winkel bij u in de buurt. Kies voor de persoonlijke begeleiding en de doelgerichte adviezen van de specialist die u bij een verkooppunt krijgt. De 100% Gemino winkels waar u terecht kunt zijn door ons goedgekeurd. U herkent ze aan de sticker op de deur.

Aan toetreding tot ons netwerk zijn voorwaarden verbonden. Wij controleren deze door regelmatig. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat

  • uw verhaal wordt aangehoord.
  • er tijd is voor uitgebreid testen en een korte training.
  • u naar huis gaat met de ideale rollator die aansluit op uw behoefte.
Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Wanneer een rollator aanschaffen?

Hoe weet u of u aan een rollator toe bent? Dit is een vraag die regelmatig binnenkomt op ons expertisecentrum. Wij kunnen deze vraag natuurlijk niet direct beantwoorden. U bepaalt zelf het beste of u uitjes moet afzeggen omdat de kracht u ervoor ontbreekt. Het is doodzonde om dingen te missen, ongeacht de levensfase waarin u zit. Wat is er immers fijner om zelf zo lang mogelijk boodschappen te blijven doen? Uw beperking hoeft er niet toe te leiden dat u geïsoleerd raakt, of afhankelijk. Alleen al daarom is een rollator een onmisbare steun in uw dagelijkse bestaan. In het begin is het fijn om hem achter de hand te hebben. Gaandeweg gebruikt u hem steeds vaker.

Diverse Sunrise Medical dealers bij u in de buurt

U heeft ondersteuning nodig bij het lopen? De drie beste opties voor het kopen van een rollator nabij Heerlen zijn:

  • Welzorg in Kerkrade aan de Tunnelweg 1001.
  • Limburg-Vitaal BV in Voerendaal aan de Lindelaufergewande 15.
  • Vegro thuiszorgwinkel in Maastricht aan de Brusselsestraat 148.

 

Zoals gezegd maakt het voor de kwaliteit en de service in principe niet uit welke winkel u kiest. Deze worden immers gewaarborgd door ons. Heeft u hier nog vragen over? Bel dan met het expertisecentrum in Helmond (0492-593 888). Onze medewerkers geven antwoord op al uw vragen. Voor inwoners in Heerlen is een rollator kopen prima te doen.