Rollator kopen Heerenveen

U wilt een rollator kopen? Vlakbij Herenveen kunt u terecht bij Medipoint Vitalis in Drachten. Deze 100% Gemino dealer bezoekt u om alle modellen van Sunrise Medical zelf uit te proberen en te testen. Dit gaat onder begeleiding van een ervaren specialist waarvan er altijd een in de winkel aanwezig is. Door zijn expertise op het vlak van medische hulpmiddelen leidt hij u naar de juiste rollator in uw situatie. Voordat u uw keuze definitief bepaalt, heeft u al heel wat meters met uw loopondersteuning afgelegd. U vertrekt dan ook gegarandeerd met een rollator op maat die volledig beantwoordt aan uw wensen.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Keuze uit top kwaliteit rollators in Drachten

Bij alle verkooppunten van Sunrise Medical in Nederland heeft u de mogelijkheid de meest actuele modellen van het topmerk Gemino eigenhandig uit te proberen en aan een grondige test te onderwerpen. De ontwerpers van de rollators van Gemino streven naar perfectie. Bij het uitproberen van de loophulpmiddelen dagen wij u uit zeer kritisch te zijn. De Gemini rollator wil immers de 100% rollator zijn!

  • 100% comfortabel
  • 100% qua veiligheid
  • 100% modern design

Men zou kunnen zeggen dat de keuze voor een Gemino rollator geen avontuurlijke keuze is.

Medipoint Vitalis: centraal gelegen in Friesland

Een van de voordelen van ons verkooppunt in Drachten is de centrale ligging van de winkel. Bent u een inwoner van Heerenveen, is een rollator kopen in Drachten de beste optie. Met de auto bent u er in 20 minuten. Kiest u voor het openbaar vervoer, dan is er op 2 minuten loopafstand een bushalte (Drachten Nijtap) waar u uitstapt. Ook als u niet slaagt is een tripje naar Drachten geen vergeefse reis geweest. De schoonheid van het stadje verdient het om door u bewonderd te worden.

Ruim aanbod Gemino rollators bij Sunrise Medical

Hebt u uw keuze al gemaakt of bekijkt u ons aanbod graag voorafgaand een bezoek aan een van onze verkooppunten? Bezoekt u dan de webshop van Sunrise Medical. Daar vindt u alle modellen overzichtelijk gepresenteerd. Heeft u nog vragen die u niet in dit artikel of elders op de website beantwoord ziet? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Ons contactpunt is te bereiken via nummer 0492-593888. Een rollator kopen nabij Heerenveen? Wij helpen u graag!