Rollator kopen Elspeet

De zorschuur ElspeetWilt u een rollator kopen in Elspeet? Neem eerst een kijkje bij onze 100% Gemino winkel De Zorgschuur. De Zorgschuur levert tweedehands en nieuwe producten van uitstekende kwaliteit. Verken alle mogelijkheden van de Gemino lijn en ontdek met behulp van onze adviseurs welke Gemino rollator het beste bij u past. De Zorgschuur ligt in een rustige omgeving, met parkeerplekken voor de deur. Heeft u uw keus al gemaakt? Dan biedt De Zorgschuur de mogelijkheid om uw artikelen bij u thuis af te leveren. Klik hier voor meer informatie.

Wat kunt u verwachten van een 100% Gemino winkel?

Natuurlijk zijn  goede service en een vriendelijk ontvangst van groot belang. Verder kunt u erop rekenen dat:

  • Alle Gemino modellen aanwezig zijn in de winkel. U krijgt alle ruimte om de verschillende gebruiksgemakken te ervaren. Test de rollator uit op straat, bewonder het design en ontdek samen met een deskundige medewerker welke 100% Gemino rollator het beste bij u past.
  • Wij hebben oog voor onze klant. Door de tijd te nemen en te luisteren naar uw verhaal krijgt u gericht advies.
  • In elke winkel met de Sunrise Medical sticker op de deur is meetapperatuur aanwezig om uw lengte op te nemen. Zo bent u ervan verzekert dat de rollator perfect aansluit op zowel de maat als uw levenstijl.

Vragen over de rollators van Sunrise Medical?

U kunt dagelijks bij ons telefoonteam terecht. Het nummer is 0492-593-888. U wordt te alle tijden vriendelijk en deskundig te woord gestaan! Een rollator kopen in Elspeet doet u bij Sunrise Medical.

Waar koop ik een Rollator?

Sunrise Medical heeft een groot aantal verkooppunten door het hele land. Deze winkels kenmerken zich door:
  • Goede bereikbaarheid.
  • Deskundige 1-op-1 hulp ter plaatse.
  • Alle modellen van het topmerk Gemino in de winkel.
  • Oog voor uw leefsituatie en beperking.
  • Helder en gericht advies bij aanschaf rollator.
  • Vaste prijzen en goede garantievoorwaarden.

Wat zijn de voordelen van een Gemino Rollator Dealer?

Een Gemino rollator is een zeer hoogwaardig product voorzien van slimme onderdelen die het dagelijks leven vereenvoudigen. Zo zijn alle Gemino rollators lichtgewicht en natuurlijk in hoogte verstelbaar en dus makkelijk mee te nemen. De rollator is nog compacter op te bergen door het unieke vouwkliksysteem.

Waar vind ik een Rollator verkooppunt van Sunrise Medical?

Hieronder vindt u een overicht van een aantal Gemino rollator verkooppunten. Bekijk alle verkooppunten