Rollator kopen Eindhoven

U wilt een rollator kopen in Eindhoven? Bent u zelf inwoner van Eindhoven of komt u uit de omgeving? Dan zijn er diverse verkooppunten van Sunrise Medical bij u in de buurt. In Eindhoven zelf hebben wij gekozen voor de ZuidZorg Winkel aan het Kastelenplein. Zij voldoen aan alle voorwaarden die wij aan onze dealers stellen. Verder kunt u terecht in Best, Helmond, Eersel, Boxtel en Valkenswaard.

Door ons fijnmazige netwerk in Noord-Brabant hoeft u dus nooit ver te reizen om een rollator kopen rondom Eindhoven. Gedegen advies van een deskundige medewerker mag u in elke van deze winkels verwachten. Ook bekijkt u en probeert u er in alle rust onze modellen. Als u vooraf wilt weten wat het actuele aanbod is, bezoekt u de webshop van Sunrise Medical.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Een rollator op maat aanschaffen in Eindhoven

Bij de keuze van onze verkooppunten willen wij een aantal zaken afgedekt hebben. Ten eerste natuurlijk de manier waarop u te woord gestaan wordt, vriendelijk en deskundig. Daarnaast moet er gedegen kennis zijn van onze Gemino rollators. Niets is zo vervelend als halfbakken advies als u een belangrijke aankoop doet. Andere voorwaarden die we stellen hebben te maken met het na traject. Zo dient er een leenrollator voor u beschikbaar te zijn bij onderhoud of reparatie.

De 100% Gemino dealer sticker op de deur

Ook als u ergens anders in het land problemen heeft met uw rollator, kunt u bij een dealer terecht. U raadpleegt hiervoor de website van Sunrise Medical. U kunt een 100% Gemino dealer echter ook altijd herkennen aan de sticker op de deur. Loopt u gewoon eens binnen als u nog extra vragen heeft of als u een blik wil werpen op de nieuwste modellen. Deze zijn immers altijd in het assortiment van de winkel aanwezig.

De voordelen van een Gemino rollator

Een Gemino rollator kopen in Eindhoven biedt vele voordelen. Gemino staat bekend als een topmerk in de wereld van de medische hulpmiddelen. U kunt natuurlijk altijd online terecht bij onze webshop. Een door ons geselecteerd verkooppunt bezoeken is echter ook de moeite waard vanwege:

  • Goede service en gedegen productkennis.
  • Alle Gemino modellen zelf uitproberen.
  • Ruim advies over het rijden met de rollator.