Rollator kopen Dordrecht

Wilt u een rollator kopen in Dordrecht? Sunrise Medical heeft verkooppunten door het hele land. Deze dealers zijn zorgvuldig door ons uitgekozen. U kunt er alle modellen Gemino rollators bekijken, uitproberen en testen onder begeleiding van een ervaren specialist.

Inwoners van Dordrecht kiezen een rollator uit bij ZorgComfort Alblasserwaard Sliedrecht. Andere partners van Sunrise Medical bevinden zich in Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Barendrecht. Hier ontvangt u dezelfde vriendelijke en deskundige service als bij Zorgcomfort in Sliedrecht. Bezoek één van deze verkooppunten om het aanbod van Gemino rollators te bekijken en uit te proberen.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Komt u een rollator uitkiezen vlakbij Dordrecht?

In de buurt van Dordrecht een rollator kopen doet u bij een van onze zorgpartners. U wordt vriendelijk te woord gestaan door de aanwezige specialist in loophulpmiddelen. Als u voor de eerste keer een rollator aanschaft, is er heel wat om op te letten. De maat van de rollator is een punt dat vaak wordt onderschat. Wij nemen uw lengte op voor een eerste schifting. Er zijn drie maten rollators:

  • Maat S voor mensen met een lengte tot 1.50 m.
  • Maat M voor mensen met een lengte tussen 1.50 m en 1.70 m.
  • Maat L voor mensen met een lengte boven de 1.70 m.

De juiste rollator voor uw situatie

Bij ZorgComfort Alblasserwaard Sliedrecht krijgt u advies op maat. Dit houdt in dat er uitgebreid naar uw situatie gekeken wordt. De aard van uw beperking kan ook invloed hebben op het uiteindelijke advies. Daarnaast krijgt u een korte training in het rijden met uw nieuwe aankoop. U zult versteld staan hoeveel kleine obstakels u onderweg tegenkomt. Een losliggende stoeptegel, een verhoogde stoeprand, draaideuren, trapjes, hellingen, tramrails et cetera. Het is handig als u hierop bent voorbereid en alvast wat trucjes leert voor u de straat op gaat.

Bezoek onze winkel in Sliedrecht

Onze winkel in Sliedrecht is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Een rollator kopen Dordrecht is dan ook niet iets wat u lang hoeft uit te stellen. Het is op korte afstand van het Albert Schweitzer ziekenhuis en verpleeghuis Waerthove. Nog vragen over de aankoop van een rollator bij Sunrise Medical? Bel ons contactpunt in Helmond (0492-593-888 ) en u wordt met enthousiasme te woord gestaan door een van onze goed ingevoerde medewerkers.