Rollator kopen Assen

Wilt u een rollator kopen in Assen? Sunrise Medical heeft verkooppunten in heel Nederland, waardoor u altijd een rollatorwinkel vindt bij u in de buurt. De zorgvuldig door ons gekozen verkooppunten in Assen staan klaar om u deskundig advies te geven over het aanschaffen van een rollator. Natuurlijk kunt u onze rollators bij deze winkels in Assen ook bekijken en uitproberen.

Een rollator kopen in Assen hoeft niet veel moeite en reistijd te kosten, omdat er in Assen twee zeer goed bereikbare Gemino dealers zijn. Onder de kaart leest u meer over de rollator verkooppunten van Gemino in Assen.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Rollators in Assen

U vraagt zich wellicht af of een rollator wel nuttig is voor u. Als lopen steeds lastiger wordt en u toch wilt blijven wandelen door Assen, kan een rollator een uitkomst zijn. Een rollator ondersteunt u tijdens het lopen en biedt de mogelijkheid om tussendoor te rusten. Dit zorgt voor toegenomen mobiliteit, waardoor u weer vaker kunt genieten van een wandeling met uw kleinkinderen. Ook kunt u weer vaker de stad in om te winkelen. Een Gemino rollator is uiterst stabiel en veilig, en daarom de beste keus als u overweegt een rollator te kopen. Bezoek een van onze verkooppunten in Assen en laat u overtuigen.

Gemino rollator verkooppunten Assen

De Vegro Thuiszorgwinkel Assen is niet ver buiten het centrum gevestigd aan de Kloekhorstlaan. De winkel is goed bereikbaar met de auto en er is genoeg parkeergelegenheid. Bij deze 100% Gemino dealer werkt deskundig personeel dat u alles kan vertellen over de aanschaf en het gebruik van een rollator. In de ruime showroom kunt u zelf onze rollators bekijken en uitproberen.

Icare Medipoint is gevestigd in het Wilhelminaziekenhuis aan de Europaweg in Assen. Ook deze winkel is makkelijk te bereiken en biedt veel parkeergelegenheid. Ook hier wordt u deskundig geadviseerd over het kopen van een rollator en kunt u de rollator zelf proberen.

Bij de 100% Gemino dealers in Assen kunt u terecht voor:

  • Een Gemino Rollato
  • Advies over rollators en overige hulpmiddelen
  • Advies over wet- en regelgeving rondom dergelijke hulpmiddelen

Voor meer informatie over de Gemino verkooppunten in Assen kunt u kijken op de websites:
Vegro
Icare Medipoint

100% Gemino, 100% garantie

Waar u ook overgaat tot het kopen van een rollator, u komt bij de bovenstaande rollator verkooppunten in Assen en omstreken terecht bij een 100% Gemino dealer. Dit zijn verkooppunten die voldoen aan een aantal voorwaarden die onze kwaliteitsservice verzekeren.

Een aantal van deze voorwaarden zijn:

  • Uitstekende productkennis
  • Advies op maat over het kopen van een rollator
  • U kunt rollators uitproberen en vergelijken
  • Een uitleenmodel wanneer uw eigen rollator toe is aan reparatie
  • Altijd toegang tot de nieuwste modellen

U herkent de 100% Gemino dealer aan de sticker op het raam.