Rollator kopen Apeldoorn

Rollator kopen in Apeldoorn? Binnen uw woonplaats kunt u terecht bij Medipoint Vérian in in Apeldoorn. Hier kunt u alle Gemino modellen zelf uitproberen en bekijken. Een deskundige medewerker voorziet u van advies en helpt bij uw keuze. Sunrise Medical heeft een groot aantal verkooppunten door heel Nederland. Een Gemino rollator kopen kan in daarnaast in Nijkerk, Utrecht, Hilversum en Bussum. Wij hebben deze dealers met zorg uitgekozen, zodat wij ze met trots en vertrouwen kunnen aanbevelen.

Op onze website kunt u alvast zien welk type u het meest bevalt en het beste bij uw situatie past. Heeft u nog vragen over de diverse typen Gemino rollators in ons assortiment, bel dat gerust even naar het nummer van onze hoofdvestiging (0492 593 888) in Helmond. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Een rollator aanschaffen is een goede keus

Het ouder worden gaat vaak gepaard met een afnemende mobiliteit. Vroeger leidde dat ertoe dat mensen thuis bleven zitten. Tegenwoordig is de kwaliteit van loopondersteuning enorm verbeterd, terwijl de prijs juist omlaag is gegaan. Een rollator kopen in Apeldoorn is iedereen aan te raden. Denkt u maar aan de voordelen:

    • U kunt weer langere afstanden afleggen.
    • U bent minder afhankelijk van anderen.
    • Nooit meer sjouwen met boodschappen.
    • Uw conditie verbetert.

U wordt uitgedaagd weer vaker de straat op te gaan. Nee zeggen tegen leuke uitjes is niet meer nodig. Met uw rollator sluit u makkelijker aan bij een metgezel of bij een groep mensen. Bovendien heeft u minder hulp van familie of kennissen nodig, wat goed is voor uw gevoel van eigenwaarde.

De eenvoudig bereikbare winkel in Nijkerk

U wilt vanuit Apeldoorn een rollator kopen in Nijkerk? Als u met de auto gaat neemt u de A1 richting Amersfoort. U verlaat de A1 bij afslag 14 richting Zwolle. Vervolgens neemt u na 2,5 km de afslag 8a richting Nijkerk-Zuid. Parkeren in Nijkerk is eenvoudig en meestal kosteloos.

Reist u met het openbaar vervoer naar Nijkerk, kunt u voor de bus of de trein kiezen. Vanaf het station in Nijkerk is het drie minuten wandelen naar ICare Medipoint in de Henri Nouwenstraat. U kunt echter ook bus 103 nemen naar halte Corlaer College. Zien wij u in onze winkel?