Rollator kopen Amstelveen

Een rollator kopen in Amstelveen is een goede keus! Kiezen voor een rollator kan een belangrijke stap zijn in uw leven. Sunrise Medical probeert die stap zo klein mogelijk te maken. Wij hebben verkooppunten door het hele land. Hier kiest u uit een ruim aanbod van Gemino rollators. U bezoekt bijvoorbeeld de Medipoint thuiszorgwinkel in Amstelveen. Dit is een van onze 100% Gemino dealers. Zij hebben de kennis en ervaring in huis om u het beste advies te geven. Voor een eerste kennismaking bezoekt u onze website. Maar u bent ook van harte welkom om ons te bellen. Kies 0881020100 en u krijgt een van onze vriendelijke medewerkers aan de lijn.

Rollator kopen in Amstelveen, op uw wensen afgestemd

Elke situatie is anders en daarom is het persoonlijk advies van een specialist zo fijn. Waar legt u de nadruk op bij de keuze van een rollator?

  • Is comfortabel rijgemak uw eerste zorg?
  • Let u op vooral op duurzaamheid en degelijkheid?
  • Bent u meer geïnteresseerd in een ruime opbergmand voor het doen van boodschappen?

Het assortiment Gemino rollators biedt de mogelijkheid om te sturen op de diverse eigenschappen. U hebt immers geen zin om te betalen voor zaken waar u geen belang in stelt. Wat u ook kiest, topkwaliteit is uiteraard gewaarborgd.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

De Medipoint thuiszorgwinkel Amstelveen

In de regio Amsterdam zijn meerdere 100% Gemino winkels te vinden. Het voordeel van uw keuze voor Amstelveen is dat het makkelijk bereikbaar is. U hoeft er niet de drukke stad voor in te rijden of een lange tramreis voor te maken. Om een rollator te kopen in Amstelveen, neemt u eenvoudig afslag 4 van de A9 en u bent er al haast. Kiest u voor het openbaar vervoer, dan stapt u uit bij Metrohalte Zonnestein. Vanaf daar is slechts een korte wandeling naar het ruime assortiment medische hulpmiddelen bij Medipoint

100% garantie op alle rollators

Sunrise Medical gaat voor een 100%-score. Zowel op comfort, design als veiligheid wordt gestreefd naar een optimale kwaliteit. En als er toch iets mankeert aan de rollator, is er altijd de 100%-garantie die we aanbieden! Kortom: u mag meer verwachten van een Gemino rollator dan een looprek met wielen. Bezoek de website voor meer informatie over rollator kopen Amstelveen.