Rollator kopen Almere

Wilt u een rollator kopen in Almere? Omdat Sunrise Medical verkooppunten heeft in heel Nederland, vindt u altijd een rollatorwinkel bij u in de buurt. De zorgvuldig door ons gekozen Gemino dealers in Almere kunnen u deskundig adviseren over onze rollators en bieden u de mogelijkheid de rollators te bekijken en te proberen.

Een rollator kopen in Almere vereist niet veel moeite en reistijd, omdat er in Almere maar liefst vier uitstekend bereikbare Gemino verkooppunten zijn. Onder de kaart leest u meer over de rollator verkooppunten van Gemino in Almere en omgeving.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Rollators in Almere

U vraagt zich wellicht af of u een rollator wel iets voor u is. Als lopen steeds moeilijker gaat en u toch wilt blijven genieten van uw dagelijkse wandeling in Almere, kan een rollator uitkomst bieden. Een rollator ondersteunt u tijdens het lopen en biedt de mogelijkheid om tussendoor even te rusten. Dankzij uw toegenomen mobiliteit kunt u dan weer vaker genieten van een wandeling met uw kleinkinderen, en kunt u vaker de stad in om te winkelen. Een Gemino rollator is uiterst stabiel en veilig, en daarom de beste keus als u overweegt een rollator te kopen. Bezoek een van onze verkooppunten in Almere en ontdek de voordelen.

Gemino rollator verkooppunten Almere

De Welzorg winkel aan de Kerkstraat in Almere-Haven is goed te bereiken met de auto en het OV. De winkel heeft een ruime showroom waar het deskundige personeel al uw vragen over het gebruik van een rollator kan beantwoorden. De winkel beschikt ook over een werkplaats waar reparaties kunnen worden verricht.

De Welzorg winkel aan de Hospitaalpromenade in Almere ligt vlak bij het Flevoziekenhuis. Ook deze winkel is zowel per auto als per openbaar vervoer goed te bereiken. Ook hier werkt een gemotiveerd dat u graag persoonlijk adviseert over de verschillende Gemino rollators en andere hulpmiddelen.

De derde Welzorg winkel in Almere is gevestigd aan de Markerkant. U kunt in de winkel in Waterwijk rekenen op dezelfde service en persoonlijke aandacht als in de overige Welzorg filialen.

Naast de drie Wezorg winkels kunt in Almere een rollator kopen bij Vegro Thuiszorgwinkel Almere-Stad. Deze winkel is gevestigd aan de Randstad in Almere-Stad en is goed te bereiken met de auto. Zoals bij alle 100% Gemino dealers werken hier gemotiveerde mensen die al uw vragen over het gebruik en de aanschaf van een rollator deskundig kunnen beantwoorden.
Bij deze 100% Gemino dealers in Almere kunt u terecht voor:

  • Een Gemino Rollator
  • Advies over rollators en overige hulpmiddelen
  • Advies over wet- en regelgeving rondom dergelijke hulpmiddelen

Voor meer informatie over de Gemino verkooppunten in Almere kunt u kijken op de websites:

Welzorg Almere-Stad
Vegro Almere-Buiten

100% Gemino, 100% garantie

Waar u ook overgaat tot het kopen van een rollator, u komt bij de bovenstaande rollator verkooppunten in Almere en omstreken terecht bij een 100% Gemino dealer. Dit zijn verkooppunten die voldoen aan een aantal voorwaarden die onze kwaliteitsservice verzekeren.

Een aantal van deze voorwaarden zijn:

  • Uitstekende productkennis
  • Advies op maat over het kopen van een rollator
  • U kunt rollators uitproberen en vergelijken
  • Een uitleenmodel wanneer uw eigen rollator toe is aan reparatie
  • Altijd toegang tot de nieuwste modellen

U herkent de 100% Gemino dealer aan de sticker op het raam.