Een rollator kopen in Hilversum

Voor het kopen van een rollator kunt u terecht bij onze Gemino dealer in Hilversum. Deze dealers worden met zorg door Sunrise Medical geselecteerd, zodat u zeker bent van passend advies.

Waar koopt u in Hilversum uw rollator?

Bij de thuiszorgwinkel van Vegro in Hilversum op Oude Torenstraat 59 kunt u een afspraak maken. Tijdens deze afspraak kunt u bij een dealer zelf de producten uitproberen en testen, zodat u zeker bent dat de rollator die u koopt het beste bij u past. De modellen zijn namelijk nooit geheel hetzelfde. Ook is het mogelijk om accessoires te bekijken of om een kleur in het echt te zien, zodat de rollator volledig aan uw wensen voldoet.

Hoe biedt een Gemino rollator ondersteuning?

Met een veilig gevoel op pad kunnen, dat is het doel. Daarom zijn de rollators van Gemino van een uitstekende kwaliteit. Het frame is sterk en stabiel, waardoor u op het product kunt vertrouwen. Daarnaast krijgt u bij de aanschaf van een Gemino rollator altijd advies van deskundigen. Geen enkele rollator is hetzelfde. Daarom kijken we gezamenlijk naar de Gemino die u de meeste vrijheid geef.

Benieuwd welke rollator u het beste kunt kopen? Maak een test als eerste advies, of bekijk de producten.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.