Rollator kopen Groningen

Wilt u een rollator kopen in Groningen? Dan kunt u terecht bij onze Gemino rollator verkooppunten in Groningen en omgeving. Deze door Sunrise Medical geselecteerde verkooppunten kunnen u met kennis van zaken adviseren over het kopen van een rollator. Uiteraard kunt u bij deze rollatorwinkels ook rollators bekijken en uitproberen.

Een rollator kopen in Groningen kost weinig moeite en reistijd, omdat er in de stad twee verkooppunten gevestigd zijn. Deze rollator verkooppunten zijn goed te bereiken, ook voor mensen met een beperking. Ook in Hoogezand vindt u een 100% Gemino dealer. Onder de landkaart leest u meer over de Gemino verkooppunten in Groningen en omgeving.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Rollators in Groningen

Misschien vraagt u zich af of u een rollator wel iets is voor u. Als u meer moeite krijgt met lopen en toch wilt blijven genieten van het mooie Groningen, kan een rollator uitkomst bieden. Een rollator ondersteunt u tijdens het lopen en biedt de mogelijkheid om tussentijds uit te rusten. Dankzij uw toegenomen mobiliteit kunt u bijvoorbeeld vaker genieten van een wandelingetje door Groningen met de kleinkinderen, en kunt u vaker de stad in om te winkelen. Een Gemino rollator is uiterst stabiel en veilig, en daarom een uitstekende keus als u overweegt een rollator te kopen. Bezoek een van onze dealers in Groningen en ontdek zelf de voordelen van een rollator.

Gemino rollator verkooppunten Groningen

De Vegro TSN Thuiszorgwinkel ligt aan de Griffeweg in het centrum van de stad. De winkel heeft een ruime showroom en is goed bereikbaar en toegankelijk, ook voor mensen met een beperking. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt, en ook met het openbaar vervoer is dit rollator verkooppunt goed te bereiken. Het personeel kan al uw vragen over rollators goed beantwoorden en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Het proberen van verschillende rollators behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Schreuder ligt vlak bij het Martini ziekenhuis. Ook deze winkel is uitstekend bereikbaar met de auto en het OV. Het deskundige personeel vertelt u graag meer over de verschillende Gemino modellen. In de showroom kunt u de rollators die u op de website van Sunrise Medical aantreft bekijken en proberen.

U kunt bij beide 100% Gemino dealers in Groningen terecht voor:

  • Een Gemino Rollator
  • Advies over rollators en overige hulpmiddelen
  • Advies over wet- en regelgeving rondom dergelijke hulpmiddelen

Voor meer informatie over de Gemino verkooppunten in Groningen kunt u kijken op de websites:
Vegro
Schreuder

Wilt u telefonisch advies over een rollator kopen in Groningen? Dan kunt u bellen met 0800 - 2 88 77 66 (Vegro) of 050-5255811 (Schreuder)

Rollator kopen Hoogezand

Bent u op zoek naar een rollator verkooppunt en woont u dichter bij Hoogezand? U kunt ook een rollator kopen in Hoogezand. La Luna Care aan de Kerkstraat in Hoogezand kan u deskundig advies geven over Gemino rollators en andere hulpmiddelen. In de showroom kunt u Gemino rollators bekijken en uitproberen. Voor meer informatie over dit Gemino verkooppunt in de provincie Groningen kunt u kijken op de website: https://www.medipoint.nl/winkels.
Wilt u alvast een medewerker spreken over het kopen van een rollator in Amstelveen? Bel dan 088 102 0100

100% Gemino, 100% garantie

Waar u ook overgaat tot het kopen van een rollator, u komt bij de bovenstaande rollatorwinkels in Groningen en omstreken terecht bij een 100% Gemino dealer. Dit zijn verkooppunten die voldoen aan een aantal voorwaarden die onze kwaliteitsservice verzekeren.

Een aantal van deze voorwaarden zijn:

  • Uitstekende productkennis
  • Advies op maat over het kopen van een rollator
  • U kunt rollators uitproberen en vergelijken
  • Een uitleenmodel wanneer uw eigen rollator toe is aan reparatie
  • Altijd toegang tot de nieuwste modellen

U herkent de 100% Gemino dealer aan de sticker op het raam.