Rollator kopen Enschede

Wilt u een rollator kopen in Enschede? Sunrise Medical heeft verkooppunten in heel Nederland, dus er is altijd een rollatorwinkel bij u in de buurt. Deze zorgvuldig door ons gekozen Gemino dealers kunnen u deskundig advies geven over het kopen van een rollator. U kunt u onze rollators hier ook bekijken en uitproberen.

Een rollator kopen in Enschede hoeft niet veel moeite en reistijd te kosten, omdat het verkooppunt in het centrum ligt en uitstekend bereikbaar is, ook voor mensen met een beperking. In de directe omgeving van Enschede vindt u ook een rollator verkooppunt in Hengelo. Onder de kaart leest u meer over de verkooppunten van Gemino rollators in Enschede en omgeving.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Rollators in Enschede

U vraagt zich misschien wel af of u een rollator nodig heeft. Als u moeilijker gaat lopen en toch wilt blijven genieten van uw dagelijkse wandeling door Enschede, kan een rollator een geweldig hulpmiddel zijn. Een rollator ondersteunt u tijdens het lopen en biedt de mogelijkheid om tussentijds uit te rusten. Dankzij uw toegenomen mobiliteit kunt u dan weer vaker genieten van een wandeling met uw kleinkinderen, en kunt u vaker de stad in om te winkelen. Een Gemino rollator is uiterst stabiel en veilig, en daarom de beste keus als u overweegt een rollator te kopen. Bezoek een van onze rollator verkooppunten in Enschede en omgeving en laat u overtuigen.

Gemino rollator verkooppunt Enschede

De Vegro Thuiszorgwinkel Enschede ligt vlak bij het centrum en is erg goed te bereiken per auto of openbaar vervoer. De winkel is ook toegankelijk voor mensen met een beperking. In de ruime showroom kunt u de rollators die u op onze site aantreft bekijken en uitproberen. Het team van deskundige en ervaren medewerkers helpt u hier natuurlijk graag bij, en voorziet u van advies op maat.

Bij deze 100% Gemino dealer in Enschede kunt u terecht voor:

  • Een Gemino Rollator
  • Advies over rollators en overige hulpmiddelen
  • Advies over wet- en regelgeving rondom dergelijke hulpmiddelen

Voor meer informatie over dit Gemino verkooppunt in Enschede kunt u kijken op de website:
http://www.vegro.nl/onze-winkels/enschede-boulevard-1945
Wilt u telefonisch advies over een rollator kopen in Rotterdam? Dan kunt u bellen met 0800 - 2 88 77 66

Rollator kopen Hengelo

Woont u in Hengelo en zoekt u een rollator verkooppunt bij u in de buurt? Gemino rollators worden ook verkocht in Hengelo. Carintreggeland in een welzijnsorganisatie die veel kennis in huis heft. U kunt bij deze organisatie dus prima terecht voor persoonlijk advies over de aanschaf van een rollator. Onze rollators kunt u natuurlijk eerst in Hengelo bekijken en uitproberen. Meer informatie over deze Gemino dealer vindt u op de website http://www.carintreggeland.nl.

100% Gemino, 100% garantie

Waar u ook overgaat tot het kopen van een rollator, u komt bij de bovenstaande rollator verkooppunten in Enschede en omstreken terecht bij een 100% Gemino dealer. Dit zijn verkooppunten die voldoen aan een aantal voorwaarden die onze kwaliteitsservice verzekeren.

  • Een aantal van deze voorwaarden zijn:
  • Uitstekende productkennis
  • Advies op maat over het kopen van een rollator
  • U kunt rollators uitproberen en vergelijken
  • Een uitleenmodel wanneer uw eigen rollator toe is aan reparatie
  • Altijd toegang tot de nieuwste modellen

U herkent de 100% Gemino dealer aan de sticker op het raam.