Rollator kopen Breda

Wilt u een rollator kopen in Breda? Sunrise Medical heeft diverse Gemino rollator verkooppunten bij u in de buurt. U kunt bij deze verkooppunten terecht om diverse rollator modellen te bekijken, ze te proberen en natuurlijk al uw vragen te stellen aan ervaren en deskundig personeel.

Om een rollator te kopen in Breda hoeft u niet ver te reizen. Wij hebben namelijk een verkooppunt in de stad zelf. Dit is een Mediplus zorgwinkel op de Ettensbaan 27 in Breda. U kunt hier terecht met al uw vragen over de aanschaf van een Gemino rollator. Onder de landkaart leest u meer over deze Rollatorwinkel in Breda.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Over MediPlus Hulpmiddelen in Breda

MediPlus Hulpmiddelen is sinds 2012 gevestigd aan de Ettensbaan 27. Een praktische locatie met een ruime parkeerplaats voor de deur én een bushalte voor de deur.

In dit verkooppunt kunt u onder andere terecht voor:
• Een Gemino Rollator
• Advies over rollators en overige hulpmiddelen
• Advies over wet- en regelgeving rondom dergelijke hulpmiddelen

U bent van harte welkom om de rollators die u hier op de website aantreft te komen bekijken. De koffie staat voor u klaar en het deskundige personeel helpt u graag verder.

Voor meer informatie over dit Gemino verkooppunt kunt u kijken op de website: http://www.mediplus.nl/. Wilt u alvast een medewerker spreken over het kopen van een rollator in Breda? Bel dan 076 – 711 51 00.

Rollator kopen Etten-Leur

Woont u dichter bij Etten-Leur en wilt u een rollator kopen? Dan bent u van harte welkom bij ons verkooppunt Mobiliteit en Comfort op de Bischopsmolenstraat 91 te Etten-Leur. Daar kunt u één van onze rollators kopen of u laten adviseren over de opties.

Mobiliteit en Comfort is één van onze verkooppunten met een zeer persoonlijke aanpak. Het deskundige team zal u hartelijk ontvangen en u een kopje koffie of thee aanbieden. Een rollator kopen die 100% aansluit uw wensen? Vertrouw daarbij op de expertise van dit ervaren team in Etten-Leur!

Voor meer informatie over dit Gemino verkooppunt kunt u kijken op de website: http://www.mobiliteitencomfort.nl/. Wilt u alvast een medewerker spreken over het kopen van een rollator in Etten-Leur? Bel dan 076 – 508 99 39.

Rollator kopen Zevenbergen

Een rollator kopen in Zevenbergen kunt u wat ons betreft het beste doen bij Stel Comfort. De best beoordeelde hulpmiddelen winkel (cijfer 8,8) en tevens 100% Gemino dealer. U vindt deze winkel op de Campagneweg 1 in Zevenbergen. Ook hier kunt u net als bij onze andere verkooppunten terecht voor het proberen van een Gemino rollator, deskundig advies en de garanties die horen bij een 100% Gemino dealer.

Overweegt u het kopen van een rollator in Zevenbergen? Bekijk dan de website http://www.stelcomfortshop.nl/. Wilt u alvast een medewerker spreken over het kopen van een rollator in Zevenbergen? Bel dan 088 – 4000 200. Hier kunt u terecht met al uw vragen over rollators kopen en kunt vertrouwen op het deskundige advies van Stel Comfort.

100% Gemino, 100% garantie

Waar u ook overgaat tot het kopen van een rollator u komt bij de bovenstaande rollatorwinkels in Breda en omstreken altijd terecht bij een 100% Gemino dealer. Dit zijn rollatorwinkels die voldoen aan een aantal voorwaarden die onze kwaliteitsservice verzekeren.

Een aantal van deze voorwaarden zijn:
• Uitstekende productkennis
• Advies op maat over het kopen van een rollator
• U kunt rollators uitproberen en vergelijken
• Een uitleenmodel wanneer uw eigen rollator toe is aan reparatie
• Altijd toegang tot de nieuwste modellen

U herkent de 100% Gemino dealer aan de sticker op het raam.