Rollator kopen in omgeving Appingedam

 

Wilt u een Gemino rollator kopen in Appingedam? Vind hier uw 100% Gemino dealer.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

 

Neem bijvoorbeeld een kijkje bij De jong Vitaal. Dit 100% Gemino verkooppunt ligt 2 km van Appingedam. En heeft naast rollators en divers assortiment aan hulpmiddelen in diverse prijscategorieën . Er zijn ten alle tijden deskundige medewerkers aanwezig, zij zullen in alle rust met u opzoek gaan naar de rollator die perfect bij uw wensen past. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk rollator advies op maat!

Voordelen van een 100% Gemino rollator

  • Goede service & uitgebreide productkennis
  • Alle modellen zelf uitproberen
  • Training om het beste uit uw rollator te halen
  • Keuze uit een uitgebreid assortiment design rollators

Het maakt niet uit waar, als u ergens in Nederland tegen ongemakken ervaart met uw 100% Gemino rollator kunt u bij een van onze dealers terecht.100% Gemino dealer sticker Zoek op onze site de dichtstbijzijnde dealer, daar wordt samen met u gekeken naar een snelle en effectieve oplossing. De 100% Gemino dealers kunt u ook herkennen aan de sticker op de deur.

 

Voorbereid op pad!

Het is van belang dat uw rollator perfect bij u past, daarom heeft Sunrise Medical een uitgebreide Gemino lijn ontwikkeld. Zoals bovenstaand aangegeven zijn er verschillende dealers die u verder kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Wilt u zich eerst inlezen voordat u aan de zoektoch begint? Beantwoord hier dan een paar korte vragen, en wij sturen uw persoonlijke aankoopgids naar u op!