Heeft u een vraag? Bel 088-501-2345
  • Tekstgrootte: A A A

Voordelen van een rollator met armsteunen

  • Verstelbare onderarmschalen
  • Lichtgewicht
  • Opvouwbaar
  • Meer stabiliteit tijdens het lopen

Rollator met onderarmschalen

Op zoek naar het juiste hulpmiddel voor uw dagelijkse wandelingen, maar heeft u verminderde kracht in uw handen of armen? Kies dan voor een rollator met onderarmschalen. Deze armsteunen zorgen ervoor dat u stabiel en comfortabel kunt genieten van uw ommetjes. Ontdek meer over een Gemino rollator met hoge armsteunen. 

Een rollator met hoge armsteunen, voor wie is dat geschikt?

Een rollator met armschalen is de perfecte uitkomst wanneer u extra ondersteuning nodig heeft bij het lopen. Door de verhoogde armsteunen houdt u een mooie, rechte houding tijdens het wandelen. Een rollator met armsteunen biedt een goede uitkomst wanneer u een verminderde kracht heeft in uw handen, polsen of armen. De verhoogde armsteunen zijn dan ook met zorg ontwikkeld en anatomisch gevormd. Hierdoor geeft de rollator met armschalen extra ondersteuning bij bijvoorbeeld artritis, artrose of andere aandoeningen die de kracht in uw armen mogelijk verminderen. Daarnaast is een rollator met onderarmschalen de juiste keuze wanneer u bijvoorbeeld looptraining volgt tijdens een revalidatieproces. 

De eigenschappen van een rollator met armschalen

De Gemino 30 Walker is de rollator in ons assortiment met verhoogde armsteunen. De elleboogsteunen op deze rollator zijn verstelbaar, waardoor de hoogte, diepte en hoek aan te passen is naar uw voorkeuren. De rollator past zo perfect bij uw loophouding. De remmen zijn geïntegreerd in de duwhandvatten waardoor deze makkelijk bereikbaar zijn. De rem is lichtjes afgesteld, waardoor u niet veel kracht hoeft te zetten.

Naast de Gemino 30 hebben wij ook de Gemino 60 Walker in ons assortiment. Dit model is extra breed en heeft ook een langer frame. Hierdoor ervaart u nog meer stabiliteit. Doordat deze uitvoering groter is dan de Gemino Walker 30, heeft u ook flinke wielen. Deze extra grote, zachte wielen zorgen ervoor dat u veiliger en met meer comfort over obstakels heen kunt rijden. 

Het comfort van de Gemino rollator met armsteunen

Met de juiste rollator en een prettige loophouding wordt het lopen met uw rollator niet alleen een stuk veiliger, maar ook een stuk comfortabeler. De Gemino Walker edities bieden u het comfort en vertrouwen dat u nodig heeft. Ook hebben beide rollators een zitje waarop u even tot rust kunt komen. Rollator op de rem en relaxen maar. Wat de rollators van Gemino uniek maakt, is dat alle modellen lichtgewicht zijn. In combinatie met het gemakkelijke vouw-kliksysteem zorgt dit ervoor dat de rollators eenvoudig mee te nemen zijn. De rollator past met gemak achterin de auto, maar is ook goed op te bergen wanneer u hem even niet nodig hebt. 

Past de rollator met armschalen bij u? Doe de test!

Heeft u interesse in een Gemino rollator met armschalen? Er zit altijd een Gemino dealer in uw buurt waar u de verschillende modellen kunt testen. Daarnaast voorzien ze u tijdens een afspraak van persoonlijk advies, zodat u gezamenlijk de rollator kunt samenstellen die past bij uw wensen en behoeften. Zo kunt u veilig en vertrouwd op pad met uw rollator. 

Bent u graag goed voorbereid voorafgaand aan de afspraak? Bekijk dan ons brochure voor meer informatie. Of doe de rollatortest om te zien welke Gemino het beste bij u past.