Heeft u een vraag? Bel 088-501-2345
  • Tekstgrootte: A A A

Lichtgewicht rollators

  • Standaardgewicht van 7,1 kg
  • Makkelijk mee te nemen
  • Eenvoudig in te klappen

Lichtgewicht rollators

Onze lichtgewicht rollators zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat ze sterk, stabiel en licht maakt. Hierdoor biedt de rollator extra zekerheid en loopt u standvastig. Hoewel Nederland één van ‘s werelds best bestrate landen is zult u om of over obstakels heen moeten. Doordat de rollator niet zwaar is, kunt u gemakkelijker langs geparkeerde fietsen manoeuvreren, of de rollator de stoeprand oplichten. U verplaatst de rollator met gemak zelfstandig van een plek en bergt hem probleemloos op. Ook tijdens het reizen, zoals in het openbaar vervoer is een lichtgewicht model een goede keuze. Met een lichtgewicht rollator kunt u meer dan u denkt!

Opvouwbare lichtgewicht rollators

De lichtgewicht rollators van Gemino zijn opvouwbaar en inklapbaar. Door het eenvoudige vouw-en-kliksysteem zijn alle lichtgewicht rollators in ons assortiment gemakkelijk op te klappen. Hierdoor kan de rollator gemakkelijk mee in de auto of bergt u deze met gemak op wanneer u de rollator even niet nodig heeft. Door de slimme opbergtechnieken van onze rollators en het lichte gewicht van het hulpmiddel is een lichtgewicht rollator een ideaal hulpmiddel om te vervoeren, te dragen of te verplaatsen, zonder uw stabiliteit te verliezen. 

Een moderne lichtgewicht rollator

Op zoek naar een lichtgewicht rollator met een fraai design? Gemino rollators worden met oog voor detail vormgegeven. De Gemino 30 is een goed voorbeeld van een moderne, lichtgewicht rollator. Door de geavanceerde vormgeving straalt de Gemino 30 klasse en kwaliteit uit. Naast het stijlvolle uiterlijk, is het ook een rollator waar u op kunt vertrouwen. Door uitstekende wendbaarheid en stabiliteit. Uiteraard zijn Gemino rollators uit te breiden met allerlei accessoires. Hierdoor kunt u alle lichtgewicht rollators personaliseren en aanpassen naar uw leefstijl. 

Betrouwbare lichtgewicht rollator met aantrekkelijke prijs

De technische eigenschappen van de Gemino 30 zijn ook doorgevoerd in de Gemino 20. Dit is een zeer functionele lichtgewicht rollator tegen een aantrekkelijke prijs. Ook deze rollator is met zorg vormgegeven en biedt veel ondersteuning. De rollator rijdt licht en ligt stabiel op de grond, waardoor u een prettige wandeling kunt maken. Door het handige vouw-en-kliksysteem legt u de rollator met gemak achterin de auto. Hierdoor is de rollator een goede toevoeging aan uw dagelijks leven. 

De beste lichtgewicht rollator

Gemino streeft naar het beste van het beste, zodat u uw vrijheid en zelfstandigheid in eigen hand houdt. Vooral onze lichtgewicht rollators zijn door experts meermaals bekroond als de beste lichtgewicht rollator. Het hoogwaardig aluminium waar onze rollators van geproduceerd zijn, maakt de rollators extra licht en wendbaar. Iets waar onze modellen in uitblinken! Verder denkt ons ontwikkelingsteam bij Gemino elk detail uit, zodat u het de beste kwaliteit en het ultieme comfort heeft, maar wel een lichtgewicht rollator, zonder af te doen aan de stabiliteit. Daarom is een Gemino lichtgewicht rollator er eentje waar u volop kunt vertrouwen. 

Veilig op weg met een lichtgewicht rollator

Gemino slaagt erin het gewicht van rollators laag te houden. Het is al jaren een speerpunt van onze ontwikkelafdeling. Maar dit gaat niet ten koste van de veiligheid. Onze rollators worden uitvoerig getest. Daaruit is gebleken dat ze voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Onze lichtgewicht rollators voldoen aan de volgende EU en ISO normen

  • EN 12182
  • ISO 11199-2
  • ISO 11199-3

Wat betekent dat? Europese normen worden opgesteld door de Europese normalisatie-organisatie CEN. EN 12182 betekent dat Gemino Rollators aangemerkt worden als officieel goedgekeurd medisch hulpmiddel. Dit geldt ook voor het wereldwijde samenwerkingsverband voor ISO standaarden waaraan onze rollators voldoen.

Welke lichtgewicht rollator past bij u? Doe de test

Heeft u interesse in een lichtgewicht rollator van Gemino? Wij vragen u altijd om langs te komen, zodat u meerdere modellen kunt testen. Zo kunnen wij met u meedenken en zoeken we samen de rollator uit die het beste past bij uw wensen, voorkeuren en leefstijl. Door te kiezen voor een erkend Gemino dealer, bent u verzekerd van advies op maat. Al nieuwsgierig of komt u graag goed voorbereid bij ons langs? Bekijk onze brochure of doe onze rollatortest. Hierin test u alvast welke lichtgewicht rollator mogelijk interessant is voor u.