Heeft u een vraag? Bel 088-501-2345
  • Tekstgrootte: A A A

Rollators

Op zoek naar een fijne rollator waar u op kunt vertrouwen? Een Gemino rollator geeft de steun, stabiliteit en veiligheid die u nodig heeft om zelfstandig te wandelen. Een rollator van Gemino is lichtgewicht, van hoge kwaliteit en erg comfortabel. Daarnaast besteedt Gemino veel aandacht aan een mooi en bovenal functioneel design. Ontdek de voordelen van een Gemino rollator!

Fijne loopervaring met een Gemino rollator

Bij Gemino staat kwaliteit hoog in het vaandel. Tijdens het ontwerpen ligt de focus daarom op het ontwikkelen van een stabiele en hoogwaardige rollator. Hierbij houdt Gemino uw comfort en wandelplezier altijd in gedachten. Een rollator moet uw vrijheid en mobiliteit teruggeven. Daarom beloven alle Gemino rollators voor een prettige loopervaring waardoor u het vertrouwen terugkrijgt. Met Gemino kunt u veilig op pad.

De rollators van Gemino zijn lichtgewicht, waardoor het gebruiksgemak hoog is. Ze rijden licht en zijn dus zowel binnens- als buitenshuis eenvoudig te gebruiken. Daarnaast zijn de duwhandvatten ergonomisch ontworpen en kunt u de hoogte van de rollator aanpassen voor de beste loophouding. Zo creëert u een fijne wandelervaring!

Bent u tijdens een wandeling toe aan rust? De rollators van Gemino zijn voorzien van een brede zitting die u uit kunt breiden met een rugsteun. Ook zijn er vele andere accessoires waarmee u de rollator aanpast aan uw leefstijl en wensen. Door het lichte gewicht, het handige vouw-klik-systeem en het compacte formaat, kunt u de rollator ook met gemak meenemen of opbergen. Zo heeft u uw rollator altijd bij de hand!

Gemino rollators: als beste getest

Gemino ontwikkelt rollators met zorg op het gebied van de belangrijkste aspecten: comfort, veiligheid en design. Daarom zijn wij erg trots op de erkenning die wij van onze omgeving krijgen. Niet alleen van onze consumenten die hun waardering uitspreken, maar ook vanuit de branche. Externe, gecertificeerde instituten hebben meermaals de rollators van Gemino beloond met een award of keurmerk. Met een Gemino rollator krijgt u dus het beste van het beste. Een rollator van Gemino is een 100% rollator!

Een rollator kopen bij een Gemino Dealer voor persoonlijk advies

Wanneer u een rollator gaat kopen, is het belangrijk om zelf de kwaliteit te ervaren. Daarom adviseren wij u om een vrijblijvende afspraak te maken bij een van een erkend Gemino dealer in uw buurt. Hier krijgt u advies op maat, kunt u een testrondje maken en stelt een specialist de rollator samen die het beste bij u past. Op basis van uw wensen en behoeften ontvangt u een persoonlijk advies. Zo weet u zeker dat u binnenkort veilig en vertrouwd op pad kunt met uw rollator!

Rollators