Heeft u een vraag? Bel 088-501-2345
  • Tekstgrootte: A A A

Lichtgewicht rollators

  • Standaardgewicht van 7,1 kg
  • Makkelijk mee te nemen
  • Eenvoudig in te klappen

Lichtgewicht rollators

Heeft u genoeg van die zware en lompe rollators? Het kan anders! De Gemino rollators hebben niet alleen een fraai design, maar zijn ook zeer lichtgewicht.

Een echte 100% lichtgewicht rollator!

Lichtgewicht rollators zijn erg populair onder rollatorgebruikers. En dat is ook wel begrijpelijk. Niet alle ouderen hebben evenveel kracht in hun handen. Daarom is het van belang om een rollator te kopen die makkelijk gehanteerd kan worden door de ouderen zelf. Een lichtgewicht rollator is voor iedereen makkelijk om te vervoeren. De Gemino rollators hebben een standaardgewicht van slechts 7,1 kg. De Gemino rollator is dus zeer prettig om mee te nemen. U kunt de rollator eenvoudig inklappen door het unieke vouwkliksysteem. In slechts driestappen bergt u uw rollator op!

Kies uw lichtgewicht rollator

Met de lichtgewicht rollator van Handicare kunt u zich zonder al te veel inspanning makkelijk manoeuvreren. Uiteraard hangt het gewicht van de rollator ook af van de gekozen maat. Zo weegt een Gemino 20 S en 30 S slechts 6,6 kg. Hier vindt u een overzicht van het gewicht van alle Gemino rollators.

Lichtgewicht rollator