Heeft u een vraag? Bel 088-501-2345
  • Tekstgrootte: A A A

Neem uw inklapbare rollator overal mee naar toe!

Gaat u vaak op pad met uw rollator?  Reist u met de bus? Uw rollator in de kofferbak van een auto? En eenmaal thuis wilt u uw rollator even aan de kant zetten en op bergen zodat u meer ruimte heeft. Overweeg dan een inklapbare rollator., ook wel bekend als een opvouwbare rollator.

De inklapbare rollator van Gemino is de oplossing. In één beweging klapt u hem in tot een compact formaat. Moeiteloos past hij in het bagagerek, de kofferbak of uw  kast. Ook kunt u de rollator ingeklapt bij u houden wanneer u zit in de trein of in de bus.  En naast een soepele inklapbaarheid gaat Gemino nog een stap verder. Het combineert op verfijnde wijze bedieningsgemak met rijcomfort. Onze – prijswinnende – modellen zijn stabiel en veilig en zien er ook nog eens goed uit.
Opvouwbare rollators: makkelijk meenemen en opbergen

Reist u met het openbaar vervoer? Een lichtgewicht rollator die opvouwbaar is neemt weinig ruimte in beslag. In trein of bus houdt u hem dicht bij zich. U hoeft hem niet op het balkon bij de fietsen achter te laten. Op de plaats van bestemming aangekomen, klapt u de rollator uit en heeft u er meteen gemak van.

Nodig uw kleinkinderen eens uit voor een dagje pretpark of dierentuin. Een gezin van vier personen levert al gauw een volle auto op. Kan uw rollator wel mee? Of bent u aangewezen op de wandelstok waarmee u minder grote afstanden aflegt?

Doordat uw rollator inklapbaar is, is de ruimte die hij inneemt verwaarloosbaar. Tot uw opluchting past hij nog precies bovenop de spullen van het gezin. Het wordt een gezellige dag!

En wat als u uw rollator even niet nodig heeft? Heeft u wel genoeg kastruimte om hem op te bergen? U houdt van een opgeruimd huis. Een opvouwbare rollator heeft maar een klein hoekje bij de voordeur nodig. Op dagen dat u hinder van uw beperking ervaart, vouwt u het looprek met wielen eenvoudig uit voordat u de deur uitgaat.

Moeiteloos uw rollator inklappen en uitklappen

U kent wellicht de reputatie van inklapbare kinderwagens of reisbedjes. Die kunnen knap ingewikkeld zijn en tot frustratie leiden. Bij Gemino rollators maakt u het tegendeel mee. U bedient de Gemino rollator snel en zonder hulp, dankzij het slimme  en veilige vouwkliksysteem. Er is zorg en aandacht besteed aan gebruiksgemak. U merkt het meteen!.

De werking is bijna helemaal automatisch. De onderdelen klikken soepel in elkaar. U heeft er geen spierkracht of technisch inzicht voor nodig. Het systeem is zo ontwikkeld dat de rollator altijd door u zelf in- en uit te klappen is. Het komt immers vaak genoeg van dat er niemand is om hulp bij te vragen. Uw zelfstandigheid is gewaarborgd.

Stabiel, veilig en inklapbaar

Het kruisframe van de rollator zorgt ervoor dat de Gemino  stevig en stabiel is maar toch licht van gewicht en opvouwbaar is. Ook wanneer de rollator ingeklapt is, staat hij stevig en kunt u er veilig op leunen.  Alle wielen blijven in contact met de grond, ook na talloze keren in- en uitklappen. Onderdelen blijven recht vastzitten en zijn even slijtvast als bij conventionele modellen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw loophulpmiddel.

Een inklapbare rollator van Gemino is niet alleen handig maar ook betrouwbaar. Dat is af te meten aan de vele awards en certificaten die we in de loop van de jaren hebben verworven. Een aantal hiervan is te vinden op onze website.

Bekijk de inklapbare rollators van Gemino

Overweegt u de aankoop van een inklapbare rollator? De voordelen zijn helder:

  • Ruimtebesparend en snel op te bergen.
  • Makkelijk mee te nemen in auto, trein, bus en vliegtuig.
  • Eenvoudig te bedienen door het slimme vouwkliksysteem.
  • Geen verlies aan rijcomfort en veiligheid en licht van gewicht.

Opvouwbare rollator van GeminoGemino heeft een ruim aanbod aan inklapbare rollators. Bij onze verkooppunten kunt u alle modellen uitproberen onder deskundige begeleiding. Door het fijnmazige netwerk is er altijd wel een 100% Gemino dealer bij u in de buurt.  De inklapbare rollator van Gemino neemt u overal mee naartoe!

Bekijk ons ruime aanbod of bel 0492-593 888 voor advies!

Wil u zich liever eerst beter inlezen? Dat begrijpen we. Daarom hebben we een folder opgesteld met meer informatie over al onze rollators.