Heeft u een vraag? Bel 088-501-2345
  • Tekstgrootte: A A A

Voordelen van een inklapbare rollator:

  • Ruimtebesparend en snel op te bergen.
  • Makkelijk mee te nemen in auto, trein, bus en vliegtuig.
  • Eenvoudig te bedienen door het slimme vouwkliksysteem.
  • Geen verlies aan rijcomfort en veiligheid en licht van gewicht.

Opvouwbare rollators

Een rollator is een prettig hulpmiddel. Het geeft u het steuntje dat u nodig heeft waardoor u zelfstandig op pad kunt. Wanneer u de rollator niet gebruikt, bergt u deze natuurlijk graag op. Hiervoor biedt een opvouwbare rollator de uitkomst. De rollators van Gemino zijn eenvoudig op te bergen en mee te nemen, doordat u deze gemakkelijk in kunt klappen. Ontdek alles over onze opvouwbare rollators!

De voordelen van een inklapbare rollator

Een rollator kan soms groot en log zijn. Dit is onhandig in het dagelijks leven. Een opvouwbare rollator daarom biedt vele voordelen die u extra helpen. Zo bent u met een opvouwbare rollator extra mobiel. De rollator kan eenvoudig achterin de auto. Gaat u regelmatig met het openbaar vervoer? Ook dan kan het handig zijn als u de rollator kleiner kunt maken zónder uw steun te verliezen. Een rollator mag overigens in sommige gevallen ook mee als handbagage tijdens vliegreizen. Met een opvouwbare rollator is dit veel gemakkelijker. Daarnaast is een inklapbare rollator ook binnenshuis eenvoudig op te bergen. Gebruikt u de rollator niet? Of moet hij even uit het zicht? Binnen een handomdraai maakt u een opvouwbare rollator klaar om op te bergen.

Lichtgewicht opvouwbare rollators van Gemino

De rollators van Gemino zijn voorzien van een eenvoudig vouw-en-klik-systeem. Hiermee vouwt u de rollator met gemak op tot een compact formaat. Zet de rollator op de rem en trek aan het handvat op het zitje. Hiervoor gebruikt u weinig spierkracht, want het systeem gaat bijna automatisch. Trek door tot u een klik hoort en de rollator is opgevouwen! U kunt de rollator nog kleiner maken door de duwhandvatten op de laagste stand te zetten. Doordat de rollators van Gemino lichtgewicht zijn, kost het inklappen van uw rollator weinig moeite. 

rollator met grote bandenOpvouwbare rollator van Gemino

Stabiel, veilig en inklapbaar

Het kruisframe van de rollator zorgt ervoor dat de Gemino  stevig en stabiel is maar toch licht van gewicht en opvouwbaar is. Ook wanneer de rollator ingeklapt is, staat hij stevig en kunt u er veilig op leunen.  Alle wielen blijven in contact met de grond, ook na talloze keren in- en uitklappen. Onderdelen blijven recht vastzitten en zijn even slijtvast als bij conventionele modellen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw loophulpmiddel.

Een inklapbare rollator van Gemino is daarom niet alleen handig maar ook betrouwbaar!

De beste inklapbare rollator voor u

Bent u geïnteresseerd in een opvouwbare rollator van Gemino? Gemino heeft een ruim aanbod aan inklapbare rollators. Dan adviseren wij u om langs te gaan bij een van de erkende Gemino dealers bij u in de buurt. Hier kunt u de rollator testen en voorzien de specialisten u van pasklaar advies. Zo vindt u de rollator die het beste aansluit bij uw leefstijl en wensen. 

Al benieuwd of graag goed voorbereid naar uw afspraak? U kunt een online rollatortest invullen om een idee te krijgen welke opvouwbare rollator goed bij u matcht. Liever een overzicht van alle modellen? Bekijk dan ons rollatoroverzicht, of download de brochure.