Heeft u een vraag? Bel 088-501-2345
  • Tekstgrootte: A A A

Rollator kiezen: advies op maat

Wilt u een rollator kopen? Maar heeft u nog geen idee wat de verschillen zijn tussen de soorten rollators?
Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u op moet letten voor u er een aanschaft. En natuurlijk bewust bent van de investering die u maakt. Een rollator is namelijk uw kameraad waarmee u op pad gaat. Hij moet vanzelfsprekend veilig zijn. Maar wat maakt een rollator nu veilig of onveilig? En waarom is veiligheid zo een belangrijke factor voor een rollator?

In de aankoopgids kunt u lezen hoe u een rollator kunt controleren op veiligheid, comfort en functionaliteit. Daarnaast komt u te weten welke Gemino rollator model het beste bij u past. Beantwoord een paar simpele vragen en wij sturen een persoonlijke rollator advies gratis naar u op!

Wist u dat er jaarlijks 2300 mensen naar de spoedeisende hulp moeten vanwege een ongeval met een rollator? Wist u dat 23% daarvan te maken krijgt met de gevolgen van een gebroken heup? En wist u dat de meeste mensen na revalidatie van een gebroken heup niet meer zelfstandig kunnen wonen? Een veilige rollator is dus zeer belangrijk!

Ons doel is om u ervan bewust te maken hoe u de juiste rollator voor uzelf kiest. Een die bij u past, veilig en comfortabel is.

Kies de rollator die bij u past

Stap 1 van 7

  • Het is belangrijk om een rollator te nemen die past bij uw lengte.

Kies de beste rollator: vraag de aankoopgids aan

Sunrise Medical helpt u graag bij het kiezen van de beste rollator. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw Gemino rollator. Met behulp van onze aankoopgids bieden wij u daarom een uitgebreid, deskundig en persoonlijk advies. Zo garanderen wij onze hoogwaardige klantenservice!

Waar moet u op letten bij het kopen van een rollator?

Maakt u zich geen zorgen! Wij begrijpen hoe lastig het kan zijn om iets te kopen waar u wellicht nauwelijks verstand van heeft. Een rollator lijkt op het eerste oog een erg simpel product. Ze hebben immers toch allemaal 4 wielen met degelijke handvatten om op te steunen? Wat is het verschil tussen een Gemino rollator en elk ander rollator op de markt?

Tegenwoordig heeft u een ruim aanbod aan rollators dat u waarschijnlijk niet eens meer een duidelijk overzicht hebt van het aanbod. Waarom zijn er zoveel soorten rollators aanwezig? Met het rollator advies van Sunrise Medical geven wij uitgebreid antwoord op al uw vragen.

Gemino 30 rollators van Sunrise Medical in roze en zilver met roze tas en grijze tas

Wat houdt het rollator advies precies in?

Rollators komen in verschillende kleuren, soorten en maten. Zo biedt Sunrise Medical de Gemino rollators in drie maten aan. U kunt kiezen tussen een S, M en een L model. Een juiste maat is namelijk essentieel om een goede houding aan te nemen tijdens het lopen. Verder maken kleine dingen zoals de handvatten al gauw een groot verschil. Handvatten gemaakt van antislipmateriaal vergroot de veiligheid van uw rollator. Een rollator zonder antisliphandvatten veroorzaken vaak onnodige ongelukken. Dit is maar een simpel voorbeeld om op te noemen.

Een rollator hoort u steun en stabiliteit te bieden, zonder compromissen te sluiten omtrent de veiligheid. In de aankoopgids van Sunrise Medical leest u welke Gemino rollator het beste bij u past. U krijgt handige tips mee over het lopen met de rollator en het passeren van obstakels. Daarnaast leest u specifiek wat de Gemino rollator een veilig product maakt. Het rollator advies is gebaseerd op uw levensstijl en wensen. Zo maken wij het advies voor u zo persoonlijk mogelijk.

Om u het beste advies te geven, is het rollator advies is samengesteld door de rollators deskundigen van Sunrise Medical. De rollator aankoopgids is voor iedereen gratis verkrijgbaar. Maak de test hierboven om nu uw eigen rollator aankoopgids aan te vragen!

Wanneer is een rollator nodig?

Een rollator is nodig op het moment dat u zich niet meer veilig voelt zonder. De belangrijkste vraag die u kunt stellen is: durf ik nog zonder te lopen? Belangrijke tekenen zijn bijvoorbeeld steeds vaker om een steuntje vragen of altijd voorwerpen gebruiken om op te leunen.

Twijfelt u of u toe bent aan een rollator? Probeer er dan eens eentje te lenen van een bekende. Of ga langs bij één van onze rollator verkooppunten. Er zit er altijd eentje in de buurt. Hier kunt u geheel vrijblijvend onze modellen uitproberen. Verder kunt u om aanvullende adviezen vragen. Hier kunt u natuurlijk ook voor terecht bij uw fysiotherapeut.