Rollators met luchtbanden: wat u moet weten

Rollators met luchtbanden zijn erg geliefd om mee de deur uit te gaan. Dit komt met name omdat grote luchtbanden meer comfort geven. Maar een rollator met luchtbanden heeft natuurlijk nog veel meer voordelen. Sunrise Medical biedt u iets beters dan luchtbanden, namelijk massief zachte rubberen banden.

De voordelen van rollators met luchtbanden

Rollators met luchtbanden zorgen voor meer comfort op terreinen met een ongelijk wegdek. Dat komt doordat luchtbanden meer vering geven dan harde banden en vaak wat groter zijn dan normale banden. Grote banden gaan makkelijker over stoepen en drempels heen en geven dus meer comfort. Maar let wel, de banden van de luchtbandrollators horen hiervoor de juiste bandenspanning te hebben. Hierdoor vangt u de grootste schokken op. Met de Gemino rollator heeft u dezelfde voordelen als luchtbandrollators. Door de massief zachte rubberen banden heeft u namelijk evenveel stabiliteit en comfort als luchtbanden. Voor nog meer comfort kiest u onze Gemino 60. De Gemino 60 heeft extra grote banden die zorgen voor nog meer stabiliteit, veiligheid en zekerheid!

Overtref uw gebruikerservaring met de banden van de Gemino rollator

De banden van uw luchtbandrollators mogen niet te slap zijn. U loopt dan mogelijk zwaarder en remt minder goed. Daarnaast is de rollator daardoor ook gelijk een stuk minder stabiel. Uiteraard moet u er ook op letten dat de banden niet versleten zijn en of er scheuren inzitten. De banden van Sunrise Medical rollators kunnen niet slap of lek gaan. U loopt dus geen kans om met slappe banden te lopen. Sunrise Medical biedt dus de meest ideale oplossing om op ongelijke wegen te lopen!

De voordelen van Gemino banden op een rij

Gemino 60 banden

Gerelateerde berichten

Geef een reactie