Product update Gemino 30 lichtgewicht rollator

Onze lichtgewicht rollator

De Gemino 30 is de 100% rollator is voor binnen- en buitengebruik. Het is een lichtgewicht rollator met een hoge standaard in comfort, veiligheid, gebruikersgemak en met een fris design. Op basis van de mening van onze eindgebruikers en leveranciers hebben we een negental verbeteringen op de Gemino 30  rollator doorgevoerd.

Gemino 30

Verbeteringen Gemino 30 rollator

  1. Nieuwe positie vouwkliksysteem

   De eerste verbetering is de nieuwe positie van het vouwkliksysteem. Door het verplaatsen van de positie van het gemakkelijke vouwkliksysteem blijft de Gemino rollator beter dichtzitten en daardoor is de rollator nog gemakkelijker mee te nemen en zijwaarts op te tillen. Makkelijk voor vervoer bijvoorbeeld in een auto.
   Opvouwbaar

  2. Nieuwe ergonomische handgrepen

   De tweede verbetering zijn de nieuwe ergonomische handgrepen. Deze zijn iets verdikt, nog beter naar de hand gevormd en hebben een stomp op het einde van de handgreep wat wegschieten van de hand voorkomt. Zo heeft u een nog betere grip en kan u volledig op de rollator vertrouwen. De handgrepen zijn los te bestellen en passen ook 100% op eerder geleverde rollators.

  3. Framebuis met schaalverdeling 16 mm

   As derde de framebuis met schaalverdeling. De framebuis heeft een schaal met stappen van 16 mm. Zo zitten beide handgrepen altijd op dezelfde hoogte.
   Natuurlijk nog steeds voorzien van de memory functie.

  4. Ook geschikt voor langere mensen

Nieuw te bestellen is de set langere duwhandvatten met een binnen profiel wat 10 cm langer is dan normaal – speciaal voor grotere eindgebruikers.
Deze langere duwhandvatten zijn beschikbaar op de Gemino 20, 30 en de Gemino 30 Comfort. Ook te achteraf te monteren op eerder geleverde modellen.handvatten

 1. Verbeterde standaard mand

  Verbetering nummer 4 is de standaard mand, De standaard mand is voorzien van langere draaghendels voor meer draaggemak,
  een reflectieve print voor meer zichtbaarheid en verbeterde bevestigingsclips om de mand eenvoudig op- en af te klikken.
  Rollatortas

 2. Nieuwe kleuren

  NU nog meer kleuren op de Gemino 30! Sapphire Blue en Scarlet Red zijn de twee nieuwe kleuren die toegevoegd zijn aan het kleurenpallet van de Gemino familie.
  Naast deze twee nieuwe kleuren zijn ook de kleuren Apple Green, Black, Silver Grey, Champagne en Pink beschikbaar (Midnight blue is komen te vervallen) voor de Gemino 30 en de Gemino 30 Comfort. rollator kleuren

 3. Nieuwe luxe, afsluitbare mand

  Verder is de nieuwe luxe tas verbeterd op een aantal punten:
  – Nieuwe clips voor betere bevestiging– klik op, klik af, handig bij bijvoorbeeld het opruimen van de boodschappen.
  – Ook met 1 hand!
  – Meer vakken om spullen goed op te bergen – praktisch en veilig winkelen.
  – Verkrijgbaar in 8 verschillende kleurenversies. Kleur wisselen? Dat kan! Verander de bovenflap eenvoudig door een nieuwe kleur.rollator mand

 4. Nieuwe omgekeerde rem set

  Met de nieuwe omgekeerde rem betekent Inknijpen bewegen en loslaten remmen. Voor veel ouderen voelt dit veiliger aan. Zo kunt u zelf bepalen wat voor u prettig is.
  De omgekeerde rem set is beschikbaar op alle Gemino modellen en los te bestellen en te monteren.omgekeerde rem

 5. Nieuwe eenhandige rem set

  Heeft u minder kracht aan één hand  dan is het makkelijker en veiliger om met de sterkere hand te remmen. Dit is vanaf nu mogelijk door het plaatsen van een eenhandige rem.
  Deze is los bij uw leverancier te bestellen en te monteren op alle Gemino modellen aan zowel de linker- als de rechterzijde.

 6. Nieuwe bevestigingsklem voor rugsteun en comfort rugsteun

  De laatste verbetering zijn de nieuwe bevestigingsklemmen voor de rugsteun. Met de nieuwe bevestigingsklem kan de (comfort) rugsteun op elke gewenste hoogte gemonteerd worden.
  Daardoor zit de (comfort) rugsteun altijd op de juiste hoogte en biedt deze nog meer steun en veiligheid tijdens het zitten.rugsteun rollator

Rollator advies of zelf uitproberen?

Met deze verbeteringen op de Gemino 30 lichtgewicht rollator kunt u volledig op uw rollator vertrouwen en kunt altijd comfortabel en met een veilig gevoel wandelen.
Vraag aan uw Gemino verkooppunt om de Gemino rollator zelf uit te testen!

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie