Van Handicare naar Sunrise Medical: over onze naamswijziging

Wellicht heeft u op de website al opgemerkt dat de bedrijfsnaam Handicare is gewijzigd naar Sunrise Medical. Op 4 augustus 2015 vond er een aquisitie plaats tussen Sunrise Medical en Handicare. Om de integratie zo succesvol mogelijk te laten verlopen, is de naam Handicare officeel gewijzigd naar Sunrise Medical HCM.

Handicare of Sunrise Medical: nog steeds de Gemino specialist!

Wat betekent dat voor u?
De naamswijziging heeft geen invloed op u als huidige of toekomstige klant. U behoudt nog altijd uw garantie op uw rollator en rollator accessoires. Onze Gemino rollators worden op dezelfde wijze geproduceerd en zullen nu enkel voorzien zijn van een nieuwe label met de naam Sunrise Medical erop. Verder kunt u nog steeds met uw Gemino rollator terecht bij de 100% Gemino dealer voor vragen over uw huidige rollator. En uiteraard voor de aankoop van uw gloednieuwe Gemino rollator. U zult dezelfde service krijgen die u van ons gewend bent! Kortom, dezelfde producten en kwaliteits-service met de nieuwe naam Sunrise Medical HCM.

Heeft u vragen over de naamswijziging van Handicare naar Sunrise Medical? Stel dan uw vraag aan een van onze mederwerkers via de contactpagina. Wij staan ten alle tijden voor u klaar!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie