Grote rollator wielen van de Gemino 60

De wielen van een rollator hebben een grote invloed op uw comfort, veiligheid en stabiliteit. Voorheen hebben we besproken wat de voor- en nadelen van een rollator met luchtbanden zijn en wat een beter alternatief hiervoor is. In dit artikel gaan we dieper in op de functionaliteit en voordelen van de grote rollator wielen van de Gemino 60 .

Obstakels passeren met grote rollator wielen

Velen rollatorgebruikers vinden rollators met grote wielen fijner lopen. Dit komt met name doordat rollators met grote banden makkelijker over obstakels heengaan. Dit zorgt ervoor dat u in staat bent om vooral buiten ongehinderd te kunnen wandelen. Kleine rollator wielen maken het u vaak lastig om een obstakel te passeren. Rollators met kleine wielen vereisen namelijk vaak opgeheven te worden om obstakels te passen. Bij grote rollator wielen is dit niet nodig. Beeld u maar eens in dat u een wandeling aan het maken bent in het bos en een vrijwel grote tak ziet liggen op uw pad. Een rollator met kleine wielen moet opgetild worden aangezien u anders simpelweg de rollator tegen de tak aanduwt. Met grote rollator wielen hoeft u enkel met de rollator een stukje naar voren te lopen waardoor de rollator over de tak heen rolt. Nog een voorbeeld is de stoeprand. Met kleine rollator wielen komt u niet over de stoeprand heen zonder de rollator op te tillen. Grote rollator wielen hoeven niet altijd opgetild te worden aangezien de banden groot genoeg zijn om erop te rollen tijdens het lopen.

Ervaar meer comfort met de grote rollator wielen

De grote rollator wielen van de Gemino 60 rollatorzijn gemaakt van zacht massief rubber. Dit materiaal zorgt ervoor dat uw rollator banden, in tegenstelling tot luchtbanden, nooit zullen scheuren, leeglopen of slap raken. U kunt nu met de extra grote rollator wielen van de Gemino 60 rollatorzorgeloos buiten wandelingen maken! Naast de functionaliteit van grote rollator wielen, geven grotere rollator wielen ook meer comfort vergeleken met kleine banden. Met de grote en zachte rollator banden van de Gemino 60 loopt u eenvoudig over ongelijke terreinen. U zult niet eens merken dat de ondergrond waarop u loopt ongelijk is! Met de grote rollator wielen van de Gemino 60 zult u ten alle tijden optimale comfort, stabiliteit en veiligheid ervaren! Vrouw met Gemino 60 rollator van Sunrise Medical buiten

Gerelateerde berichten

Geef een reactie