Verbeterde parkinson rollator: Gemino 30 Parkinson

Wist u dat er een rollator ontwikkeld is speciaal voor mensen met de progressieve hersenaandoening Parkinson? Juist voor mensen met Parkinson is het belangrijk om in beweging te blijven, echter moet dit wel veilig en comfortabel aanvoelen. De Gemino 30 Parkinson voldoet hieraan en biedt nog meer.

Een rollator voor mensen met Parkinson

De Gemino 30 Parkinson biedt alle voordelen van de Gemino 30 rollator maar heeft daarnaast nog een drietal onderdelen die het wandelen en de veiligheid bevorderen:

  1. Een vertraagrem zodat u, de eindgebruiker rustig en met een gelijkmatig tempo kunt wandelen.
  2. Een omgekeerde remfunctie zodat de rollator direct stopt wanneer de remmen los worden gelaten. Er is dus geen kans dat de rollator van u, de eindgebruiker wegrijdt. Inknijpen van de remmen is rijden en loslaten is remmen. Dit biedt stabiliteit en veiligheid. Verder heeft u een goede grip met de ergonomische handgrepen. Deze zijn namelijk volledig naar de hand gevormd en hebben een stomp aan het einde van de handgreep wat wegschieten van de hand voorkomt.
  3. Een laserfunctie dat als een activeringssignaal werkt wat het “bevriezen” van de benen opheft. De laserlijn verschijnt door een druk op de knop. De bedieningsknop is link en rechts te monteren.

 

Verbeteringen Gemino 30 Parkinson 2020

Gemino 30 Parkinson

  1. Verbeterde bedieningsknop. Deze is veilig en eenvoudig te bedienen en aan beide zijden van de rollator te monteren.
  2. Verbeterde elektronica box. De batterijen en de laserinstellingen zijn eenvoudig te bereiken waardoor uzelf of iemand anders de batterijen kan vervangen. Daarnaast kan uw leverancier de laserinstellingen op maat instellen.
  3. Verbeterde laser-montage. Deze zit stevig aan de onderzijde van de rollator gemonteerd waardoor er weinig kans is op breuk en/of schade.
  4. Naast de kleur Silver Grey is de Parkinson rollator nu ook verkrijgbaar de nieuwe kleur Sapphire Blue, zo heeft u meer keuze.
  5. De Parkinson kit is los te bestellen waardoor ook andere Gemino modellen om te bouwen zijn als Parkinson rollator. Bijvoorbeeld een Gemino 60 Parkinson of een Gemino 30 Parkinson S (small) , geschikt voor kleinere mensen en/of kinderen.laserlijn parkinson    elektronica box    rollator bekabeling    Gemino sapphire Blue

Op zoek naar een Gemino verkooppunt?

Op zoek naar een verkooppunt? Er is altijd een Gemino verkooppunt bij u in de buurt. Bekijk de lijst met 100% Gemino Dealers.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie