Heeft u een vraag? Bel 088-501-2345
  • Tekstgrootte: A A A

Rollator test: awards en keurmerken

Sunrise Medical is de trotse eigenaar van verschillende awards gewonnen door de Gemino rollator. Hieronder vindt u een overzicht van de certificaten en awards gewonnen door de Gemino rollator.

DAKA Logo

DANAK

De Gemino is getest door het Danish Technological Institute die op zijn beurt weer is geaccrediteerd door DANAK. Het instituut heeft de Gemino product lijn getest volgens de volgende Europese- en ISO normen:

  • EN 12182
  • ISO 11199-2
  • ISO 11199-3

Alle producten voldoen aan de gestelde normen en zijn goed gekeurd.

reddot design award best of the best 2011 Sunrise Medical

Red dot design

De Red dot design competitie bestaat al sinds 1954. De prijs “Red dot” is een internationaal erkend kwaliteitsstempel. De beste producten ontvangen de Red dot “best of the best” award.

The Red dot jury’s rationale:

“The Gemino 30 rollator from Sunrise Medical turns a medical device into an aesthetical and comfortable walking aid that is more reminiscent of a very mobile, high-class golf trolley than medical or technical equipment. The excellent and carefully thought through design is apparent in all aspects of its use and underlined by the light weight and high quality of the materials used. A product which is at once aesthetic and functional.”

if product design 2011 gewonnen door Gemino rollator van Sunrise Medical

IF product design

Al 60 jaren lang is de IF product design award internationaal erkend voor het uitreiken van award-winnende design labels. Tegenwoordig is het merk iF een symbool geworden voor uitstekende prestaties in design.

Wij zijn trots om u te vertellen dat uit de 3,011 inzendingen, ons product het iF product design award 2011 heeft gewonnen. En onze Gemino rollators mogen deze erkende iF label dragen.

oko test 2011 gewonnen door Gemino rollator van Sunrise Medical

ÖKO-TEST

Sinds 1985 hebben onafhankelijke test instituten verscheidende producten, afkomstig uit alle vlaktes van het dagelijkse leven getest voor het Duitse consumenten tijdschrift ÖKO-TEST. De test criteria zijn continu aangepast aan de laatste wetenschappelijke inzichten.

Voor de augustus editie van de ÖKO-TEST waren er 10 rollators getest. Tijdens de test is de bediening, stabiliteit, veiligheid en het materiaal van de rollators uitbundig getest. Sunrise Medical’s Gemino rollator was de enige rollator die uit de test is gekomen met een zeer goed in alle drie de categorieën!

ÖKO-TEST concludeerde:

“One can definitely go out with the Gemino: It is free of harmful substances and also perfect in practical use.”

 

Zelf een rollator testen?

We zijn natuurlijk ontzettende trots op de prijzen die onze rollators hebben gewonnen. Maar dat zegt u misschien wel helemaal niets. En gelijk heeft u! Daarom stellen we voor dat u onze rollators zelf aan een test onderwerpt. Kom geheel vrijblijvend langs bij één van onze verkooppunten en test de rollator zelf. Als u er toch bent, laat u dan adviseren door een deskundige. En een kop koffie staat ook altijd voor u klaar.

Er zit altijd wel een rollator verkooppunt bij u in de buurt. Bekijk zelf waar u een rollator kunt komen testen >>