Heeft u een vraag? Bel 088-501-2345
  • Tekstgrootte: A A A

Gemino rollator onderdelen

Is er een onderdeel van uw rollator versleten of toe aan vervanging? Geen zorgen! De 100% Gemino dealer kan deze voor u vervangen. Weet u niet zeker of een onderdeel toe is aan vervanging? Laat uw rollator dan nakijken door de 100% Gemino dealer.

De dealer zal u vertellen of alle onderdelen van de rollator nog in orde zijn. Mocht er een dus inderdaad een rollator onderdeel vervangen moeten worden, dan weet u zeker dat dit zorgvuldig uitgevoerd wordt.

Uiteraard moet u zelf ook de rollator goed onderhouden. Daarnaast, zijn er een aantal punten waar u op moet letten voor u met de rollator op pad gaat. Controleer uw rollator dus regelmatig om er zeker van te zijn dat uw rollator nog steeds veilig in gebruik is. Lees hier alles over het onderhoud van de rollator.

Onderdelen voor uw rollator

Wanneer uw rollator onderdelen aan vervanging toe zijn adviseren wij altijd een origineel onderdeel te kiezen. U moet er op kunnen vertrouwen dat alle onderdelen perfect passen. Denk bijvoorbeeld aan een rem of remkabel. Daar maakt een centimeter een wereld van verschil.

Daarom adviseren wij om voor uw rollator onderdelen altijd contact op te nemen met één van onze 100% Gemino Dealers. Dan weet u zeker dat u het juiste onderdeel krijgt.

Vind uw dichtstbijzijnde 100% Gemino dealer

Ik heb geen Gemino Rollator

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw rollator maar heeft u geen Gemino Rollator? Dat vinden we natuurlijk jammer om te horen. Maar we willen u wel graag verder helpen.

Onze rollator verkooppunten zijn zeer deskundig in de wereld van loophulpmiddelen en kunnen u verder helpen. En wie weet, misschien loopt u wel de deur uit met een gloednieuwe Gemino Rollator na het zien van ons innovatieve prijswinnende rollator designs.