Heeft u een vraag? Bel 088-501-2345
  • Tekstgrootte: A A A

Gemino rollator kopen bij de 100% Gemino dealer

Sunrise Medical werkt nauw samen met een aantal geselecteerde 100% Gemino dealers.  Om een 100% dealer te worden, moeten ze voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn opgesteld om zo onze kwaliteitsservice te waarborgen.

Elke 100% Gemino dealer heeft uitstekende productkennis over de Gemino rollators. U krijgt professioneel advies op maat, waar gekeken wordt naar uw wensen en belangen. Tevens kunt u alle Gemino’s uitproberen en vergelijken.  De 100% Gemino dealer heeft namelijk het hele programma in de showroom staan. Ook na aankoop van uw rollator krijgt u een uitstekende service van uw 100% Gemino dealer. U herkent de 100% Gemino dealer door de sticker op het raam.

Is uw rollator toe aan reparatie, maar heeft u uw rollator nog nodig? Geen zorgen! De 100% Gemino dealer heeft een uitleenmodel staan die u gebruikt, totdat u uw eigen rollator weer ontvangt. Zo blijft u toch mobiel! Dat is de soort service die u van ons kunt verwachten!

Daarnaast ontvangen de 100% Gemino dealers de primeur op nieuwe items. Ze hebben dan een periode alleenrecht op onze nieuwe innovatieve producten. Bent u op zoek naar een uitbreiding van de Gemino lijn? U zult het zeker vinden bij een van onze 100% Gemino dealers!

100pct Gemino Dealer logo voor Sunrise Medical rollators

Vind uw dichtstbijzijnde 100% Gemino dealer

Maak nu een afspraak met een van onze 100% Gemino dealers