Heeft u een vraag? Bel 088-501-2345
  • Tekstgrootte: A A A

Een Gemino rollator is de rollator waar u 100% op kunt vertrouwen. Rollators van Gemino zijn getest op veiligheid door verschillende externe gecertifieerde testinstituten. De Gemino heeft meerdere awards gewonnen voor het prachtige ontwerp. Bekijk hier de gewonnen awards en alle certificaten van de Sunrise Medical rollator. Zo kunt u uzelf en uw familieleden geruststellen over uw mobiliteit en veiligheid. Sunrise Medical’s doel is om uw alledaagse leven zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten en ons assortiment verder uit te breiden. Ervaar nu ultieme comfort met onze Gemino rollators van Sunrise Medical!

Weet u niet zeker welke Gemino rollator het beste bij u past? Test de Gemino rollators uit bij de 100% Gemino dealer in uw buurt! Bij de 100% Gemino dealer kunt u alle Gemino rollators uitproberen en vergelijken. U zult geholpen worden door een rollator deskundige die u een persoonlijk advies zal geven. Bent u nu al benieuwd over welke rollator het beste aansluit op uw wensen? Maak dan nu de rollator test. Wij sturen u een persoonlijk rollator adviesverslag op, gebaseerd op uw antwoorden.

Heeft u al een beslissing gemaakt over uw rollator model? Dan wordt het tijd om een kleur uit te kiezen! Wat dacht u van een vrolijke of juist toch een elegante kleur? De Gemino rollators zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bekijk onze overzichtspagina om te zien of uw gewenste kleur ertussen staat!

Maak de rollator verder compleet met de rollator accessoires van Sunrise Medical. Zet verlichting op uw rollator om nog beter zichtbaar te zijn. Bent u gauw moe en heeft u vaak de behoefte om even uit te rusten? Dan hebben wij een rugsteun voor uw rollator om u meer comfort te geven. En wat als u ook een stok heeft? Deze kunt u eenvoudig kwijt op de stokhouder. Heeft u interesse? Ga dan direct naar onze accessoires pagina.

Om uw Gemino rollator nog verder te personaliseren, bieden wij de rollators aan in 3 verschillende maten. Zo heeft u altijd een Gemnino rollator die bij u past. Maak dus direct een afspraak om uw eigen Gemino rollator in ontvangst te nemen!

Vind uw dichtstbijzijnde 100% Gemino dealer

Maak nu een afspraak met een van onze 100% Gemino dealer

Gemino rollator