Wat zijn de voordelen van de Gemino rollator?

Een Gemino rollator is een zeer hoogwaardig product voorzien van slimme onderdelen die het dagelijks leven vereenvoudigen. Zo zijn alle Gemino rollators lichtgewicht en natuurlijk in hoogte verstelbaar en dus makkelijk mee te nemen. De rollator is nog compacter op te bergen door het unieke vouwkliksysteem.

De Gemino rollator is er in vele kleuren

Sunrise Medical heeft een breed kleuraanbod. Zo is er altijd een kleur die bij u past. Personaliseer uw rollator en maak hem volledig uw eigen. Daarnaast hebben de rollators een memory functie die ervoor zorgt dat de duwhandvatten in de juiste positie staan, nadat u de rollator heeft uitgeklapt. Zo hoeft u dus niet telkens de duwhandvatten opnieuw in te stellen!

Sunrise Medical biedt de mogelijkheid om een speciale innovatieve SpeedControl remsysteem toe te passen op alle Gemino 30 modellen. De SpeedControl zorgt ervoor namelijk dat bij een plotselinge versnelling, de rollator automatisch geleidelijk afremt. Dankzij de SpeedControl houdt u altijd een gelijkmatige tempo aan en loopt u rechtop. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over mogelijke valincidenten.

Gerelateerde berichten

Reacties zijn gesloten.