Rollator kopen Den Haag

Een Rollator kopen in Den Haag doet u bij een winkel van Sunrise Medical. Wij hebben gekozen voor twee vestigingen van Medipoint als verkooppunt van onze Gemino-lijn. De winkels zijn eenvoudig bereikbaar in de Vrederustlaan en de Lelyweg. De service en de deskundigheid van de medewerkers hebben ons overtuigd.

Wij stellen er belang in dat elke klant met de juiste rollator naar huis gaat. Dat betekent dat het hulpmiddel moet aansluiten bij de beperking die u heeft. Dit zorgt voor optimaal comfort en – misschien nog wel belangrijker – voor een zo veilig mogelijke wijze van ondersteuning. Door in een van onze winkels in Den Haag uw rollator te kopen, kunnen wij beoordelen wat veilig is in uw situatie en met uw beperking.

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

Persoonlijk advies bij aankoop rollator Den Haag

U heeft ondersteuning nodig bij het lopen. Een rollator is dan een handige keuze. Het vergroot uw bewegingsvrijheid en u bent in staat uw sociale leven op peil te houden. Er zijn veel verschillen tussen rollators. Alleen al binnen het topmerk Gemino is er volop keuze te maken. In een winkel die bij Sunrise Medical is aangesloten, kunt u kwijt wat uw verhaal is en wat uw wensen zijn. De winkels waar u een Gemino rollator uitkiest zijn als volgt te bereiken:

  • Medipoint Vrederustlaan: met de auto rijdt u het beste via Moerweg/S106 en Melis Stokelaan. Neemt u de tram, dan raden wij lijn 9 aan. Uitstappen bij het Revalidatiecentrum waarna het nog 190 meter lopen is.
  • Medipoint Lelyweg: met de auto rijdt u het snelst via Veenendaalkade. Als u met het openbaar vervoer komt, adviseren wij Lijn 4 of lijn 6. Uitstappen bij halte Leyenburg, waarna het nog ongeveer 150 meter lopen is.

Bestel de aankoopgids van Sunrise Medical

Bij het contactpunt van Sunrise Medical kunt u terecht voor al uw vragen. Ook bestelt u hier eenvoudig de gratis aankoopgids die wij voor u hebben samengesteld. U moet het zien als een aanvulling op het persoonlijke advies dat u in onze winkels krijgt. Het boekje reikt u een aantal vuistregels aan bij het kopen van een rollator in Den Haag of op een van onze andere verkooppunten in Zuid-Holland..